Hur lätt rakt krulligt hår snabbt

 

1.

Tvätta och konditionera ditt hår. Genom att använda balsam på endast 'ändarna' kan du upptäcka att ditt rätta hår varar längre.
* Du kanske vill undvika produkter för lockigt hår och använda istället hårprodukter som hjälper till att rätta håret.

2.

Borsta eller kamma ut håret, borsta genom alla tangles. Använd handduk.

Handduk Torrt hår: Låt handduken stå i minst 20 minuter, så det finns inga droppande trådar när du tar bort handduken.
< br /> Använd hårprodukt för värmeskydd om du vill (jag hoppa över det själv).

4.

(valfritt) Jag har BANGS, så jag torkar mina smällar först med en hårtork och en rund borste. Jag kommer tillbaka till dem igen i slutet av rätningsprocessen.

5.

Ta hårtorken och torka håret, utan att använda en borste tills den är helt torr. Bli inte rädd! Du kommer eventuellt att se ut som en FRIZZY röra. Det här är bara tillfälligt.

* Du kanske vill använda en T3-torktumlare eller jonisk hårtork för att påskynda torkningsprocessen

vänster sida + höger sida.

7.

Slå på ditt plana strykjärn till önskad inställning. Min plana järn går upp till 430 grader. 400 + verkar fungera bäst för min super krullet hår.
* Det bästa plana järnet för mig är ett chi-plattjärn. Många gillar T3-turmalinplattstickan, jonplattajärnet eller ett keramiskt plattjärn. Du vill hitta en platt järnhårrätare som är Det är verkligen en personlig preferens.

8.

Innan du börjar, var vänlig och kom ihåg det här:
DU MÅSTE HÅLLA FLATJÄRNA ATT FLYTA AT ALLA TIDER.
LÅT INTE FLATJÄRNA SITTA PÅ ETT AVDELNING AV DIN HAIR.
DETTA KOMMER ATT BRÄNDA OCH MÖJLIGT SLÅ AV DITT HÅR.

9.

7. Använd din 'platta strykborste', ta tag i håret med borsten och dra långsamt ut och ner för att släta håret. Använd din andra hand, följ omedelbart med den plana järnhårrätaren, med samma teknik för att släta håret --- nu med värme. Upprepa det 2-3 gånger tills håret är helt slät. Använd samma process på andra sidan och låt sedan ner ett annat hårstycke.

10.

Sidanot: Du kan också tvätta håret natten innan, gör steg 1- 5, och sedan gå och lägg dig. På morgonen se till att ditt hår är helt torrt och börja sedan med steg 5 eller 6. Det här är min favorit, säker eld - QUICK-trick. När jag använder den här metoden kan jag räta ut mitt hår på cirka 10 minuter.

11.

Fortsätt flata strykning av små delar av håret. Ju mindre du har rakt, desto bättre kontroll kommer du att ha i hårets utjämning.

12.

När du kommer till slutliga lager ... huvudets krona ... du kanske vill byta från den plana järnborsten till en platt järnkam. Detta hjälper dig att få toppskiktet mycket smidigt och snyggt. Om det översta lagret ser bra ut, kan du komma undan med några små brister i lagren nedan.

13.

Om du har BANGS:
Separate bangs i flera lager med dina metallklämmor. Med små sektioner ska du plana järnet med dina pärmar, var försiktig så att du inte kommer nära din hårbotten.

Avsluta genom att blåsa torkningslampa en sista gång med rund pensel för att lägga studsa.
< Du bör nu ha vacker, glänsande, RÄDDHÅR!

Tips och varningar

  • Köp det bästa plana järnet du kan för din hårtyp < / li>
  • Köp 'platt järnborste' och 'platt järnkam' på din lokala apotek eller skönhetsbutik.
  • BÄSTA OCH CONAIR både gör bra.
  • Var Se till att ditt hår är 100\% torrt innan du börjar räta håret med järn.
  • Håll platt järn i hårbotten, huden, öronen
  • Se till att du håller det plana järnet medan du räker ut ditt hår.
  • Se till att dra ut strykjärn innan du lämnar huset.
  • Att få CURLY + FRIZZY hår super rakt brukade vara en svår uppgift. Att betala för en torktumma hos din lokala frisör tycktes vara det snabbaste och enklaste svaret. Jag har hittat en praktiskt 'dårligt bevis' sätt att få det vackra, raka och glänsande håret genom att följa några enkla steg.