Hur man bär en scarf och vilka man köper

 

1.

När du väljer ut färger och utskrifter, försök att komma ihåg de kläder du kommer att ha på dig med. Jag tycker att neutrala färger är bäst för vardagligt slitage medan ljusa, djärva tryckta halsdukar borde bäst som ett uttalande stycke.

För en mer 'europeisk' look, ta helt enkelt halsduken och placera den på baksidan av nacken med ändarna hängande på din Dra åt varje ände runt nacken för att skapa en lös massa väv. Dra sedan lite snävare och ta in ändarna in. Den här stilen är perfekt för att avslöja toppar och kan vara ett bra alternativ till en kamisol under en jacka eller blazer.

3.

För en avslappnad chic look, drapera den runt halsen och låt halsduken bara hänga (eller binda en lös knut i ändarna).

4.

Och senast men inte minst, ta en halsduk och knyta den på handtagen på dina väskor. Det ser så snygg ut och det ger dig möjlighet att alltid ha en halsduk till hands, även om du behöver inte det just nu!

Jag hittar alltid halsdukar för att vara ett bra sätt att lägga till u0026 quot; oomph u0026 quot; till en annars vanlig outfit. På senare tid verkar de vara som en trend och pryder kändisarnas halsar som Olsen tvillingar, Kate Moss och Katie Holmes för att nämna några. Faktum är att halsdukar bärs året runt oavsett temperatur. Det finns otaliga sätt att bära halsdukar på och jag är säker på att det kan tyckas som en skrämmande uppgift, så här är några tips om hur man använder dem, bära dem och köpa dem:
Den säkraste insatsen när man väljer en stil är lång, tunn halsduk (det finns massor av tyger, former och stilar att välja mellan). De är mycket lättare att arbeta med och kan även bäras inomhus. Ull är perfekt för de blåsiga kalla dagarna. Om du finner ull för kliande, Silke är en liten dressyr och perfekt passform för sommarmånaderna. Bomull är min personliga favorit även om jag nyligen har 'värmt upp' till evighetens halsduk (de kan bäras som huva / halsduk).