Hur man flyttar från Dud till Diva i 6 steg

 

1.

Bygg din 'grundläggande' garderob: gör inte allt på en gång utan ta tid. Den här grundläggande garderoben ska vara av högkvalitativa tyger och konstruktion. till dina specifikationer eller köp redo att ha på sig och ändra den så att den passar dig. Om din vikt varierar, få den grundläggande garderoben att passa din kropp som den är nu.

Spendera även dina pengar på ett par av högkvalitativa tröjor: det finns inget som kashmir. Köp bitarna av din grundläggande garderob en och en: de kommer att bli klassiska i design och inte gå i stil nästa säsong så att du kan lägga till din basics samling med kvalitetsstycken. < /p>

2.

Är din nacke för lång och dina ben är för korta? Vem bestämde det? Tror du att tro på det? Lär dig bara hur man kamouflerar det du inte gillar och markera vad du gillar Det finns massor av böcker på marknaden och tv-program för att hjälpa dig med det. Bläddra igenom dem när du är på biblioteket: om du tillåter tid för det, sitta ner och gå igenom dem där istället för att lugga dem hem och tillbaka igen. Köp grunderna med vad du har lärt dig i åtanke.

3.

Det spelar ingen roll för vad smycken är på modet banan: Chanel är känd för många kedjor och Chanel är aldrig ute av mode. Är armband populära? Är ringarna som bärs av modellerna stora och klara? Är örhängen långa, stora hoops, läckra? En liten person kan inte bära massor av kedjor utan att vara tyngd av dem. En liten hand ser inte bra ut med en stor ring. Som med dina kläder är det sant att fitness bestämmer vad smycken ska ha på sig. Ju större personen, desto större smycken.

Dina smycken behöver inte vara dyra. Överväga hantverkssmycken som ett starkt alternativ till de ädelstenar och ädla metaller. Du vill ha kvalitetsstycken för en bråkdel av kostnaden. Om du väljer bra kan du vidarebefordra dem till kommande generationer. Artisan smycken fyller klyftan mellan Tiffany och Value Village.

4.

Du kan berätta för en lyckad man på villkor av hans skor. Det samma kan sägas om en kvinna s skor. Investera i mer än 1 marinblå par, 1 svart par, 1 brunt par: sprida slitage över ett antal skorpar. De kommer att vara längre och se bättre också. Om du är kort, gör dig själv och ditt mode, en tjänst. Ta inte på de tunga plattformskorna.

5.

Om du känner dig vacker ser du vacker ut. Eller så tänkte Flo Zigfeld. Han försäkrade att alla dansare i hans revues hade dyrt fransk spetsunderkläder. Du vet att hans dansare var kända för sin skönhet, men deras tillgångar var deras ben och deras förmåga att dansa, inte skönheten i deras ansikten. Var uppmärksam på din underkläder: Håll det i ordning, se till att det passar och håll det fint.

6.

Passar och proportioner gör dig till en Diva. Välj de bästa tygerna för din grundläggande garderob och de former som blir mest till din kropp. Ha klädesplagg som passar dina aktiviteter: tre tums spikhältar på ett polofält eller något fält gör att du ser dum ut, inte modig. Välj färger som ser bra ut på dig. Plocka tyger som är lätta att hålla rena och fräscha eller förbereda sig för rensningsräkningarna. Ta hand om dina underkläder och skor och ha det roligt med dina smycken.

Det är vad som krävs för att vara en Diva. Inte vad som går längs en bana i Milano eller någon annanstans. varje gång du lämnar ditt hem och du kommer att vända huvudet av rätt anledning och lämna ut tips till personer som vill vara lika klädda som du. Är inte definitionen av trendinställning?

< h4> Tips och varningar

  • Att vara en trendsättare är att vara en innovatör. Folk vill klä sig som dig. I stället för att kolla in huvudvägarna på modehuvudena kommer de att kolla vad du har på dig. Vill du leda eller följa?
  • Det är svårt att se i en spegel och se dig själv som du är och inte vad du uppfattar är vad som är fel. Det kräver övning. Att kunna göra det betyder att du kan köpa kläder som blir dig. Det är en övning som är värt att göra.
  • Du vill vara en trendsättare, inte en mode dud. Och du har inte mycket pengar att spendera: de stora namnskonstruktörerna ligger långt ifrån din prisklass. Betyr det att du är avsedd att se lite årstid och säsong ut, år in och år ut?


    Om det är vad du tycker har du redan bestämt dig för att inte försöka. Men det finns mycket du kan göra för att få dig från Dud till Diva utan att spendera mycket pengar.