Hur man förhindrar din handväska från att bli snatched

 

1.

Sätt inte din handväska på golvet eller på baksidan av din stol i en restaurang. Om det inte finns någon annan plats att lägga på din handväska, linda bandet runt benet eller stolbenet. Jag gillar att kunna se eller känna min handväska hela tiden.

2.

Lägg inte handväskan i en kundvagn när du handlar. Nyligen i nyheten lade en dam hennes väska i kundvagnen och sprang sedan efter att hennes lilla barn lämnade kundvagnen, när hon kom tillbaka till sin vagn var hennes väska borta.

3.

Häng inte din handväska över ryggen eller låt den dänga för lågt. Håll din handväska under din armhåla eller framför din kropp.

4.

Den bästa handväskan är en med en flik och en lås över ett dragkedja. Köp inte en öppen handväska med bara en trycklås eller dragsko.

5.

Jag är inte säker på hur det är gjort men jag märkte att kapphakarna har tagits bort från stalldörren i de flesta toaletter. Jag har hört att en tjuv kan stjäla din väska när den hänger på kroken. Jag har inte tänkt på det eftersom min handväska alltid är för tung för att någon ska lyfta av kroken från andra sidan dörren eller på minst jag tycker att det är för tungt. Jag brukar hänga min handväska på krogen men jag tittar på den hela tiden.

Tips och varningar

  • Det är en bra idé att göra en kopia av allt i din plånbok bara om din väska är stulen. Du kan kopiera fram och tillbaka på alla dina kreditkort, etc på en kopiapparat.
  • Handväskor och plånbokstölder är mer benägna att förekomma på platser som är svagt trånga. Ibland använder tyven en medbrottsling och skapar en avledning. Tjuven kan slå ett samtal med dig eller spela något på dig medan hans medbrottsling stjäl din väska eller plånbok.