Hur man förstår halsbandstendenser för hösten 2008 / vinter 2009

 

1.

Pärlor, pärlor, pärlor.

Ja, pärlor är stora nyheter för hösten och vintern 2008-2009 men dessa pärlband är allt annat än demure. Det enkla, enkelsträngade pärlhalsbandet får inte göra modeskärningen i år. Istället tänker du drapera dig själv i rep av pärlor som hänger ner i midjan. Detta är ett djärvt utseende som fungerar bäst när andra tillbehör hålls till ett minimum. Förvånansvärt visar vissa modeplatser även pärlor för män i år, allt från svarta pärlor till krämiga nyanser. Vem skulle ha trott?

2.

Djärv och klumpig.

Halsband tar ett eget liv med djärva, klumpiga pärlor med massor av personlighet . Dessa halsband ser bäst ut med enklare kläder som inte stjäl deras åska. Slipa på en långmonterad, stickad tröja och par trendiga breda byxor med stövlar och linda ihop det med ett luddigt pärlband. Håll örhängena enkla. ett uttalande som gör bitar, det är en sak som smycken överkill.

3.

Lager av metallkedjor.

Denna look blir varm bra in i våren 2009. Leta efter flera trådar av tunna kedjor sammanflätade i ett halsband, som ofta innehåller pärlor och charmar för att ge ett oslagbart, eklektiskt utseende. Kedjor i flera metaller från silver till koppar smyckar iögonfallande halsband utformade för att spela upp kontrasterande mjukhet i varma vintertröjor. Layering är viktig och om du inte vill spendera pengar på ett nytt halsband, kolla in din smyckeskrin för intressanta kedjor och skapa ditt eget skräddarsydda utseende. Du kommer att ha rätt i stil.

4.

Bib halsband.

Du har nog sett den här halsbandstrenden som bärs av kändisar vid speciella evenemang. Kaskader av stenar eller pärlor hänger i långa kedjor som utgör en central sträng som skapar olika kaskad design som liknar ett vattenfall. Ofta slitna på kvällen gör dessa halsband ett ganska uttalande när de bärs i kristall, pärla eller rhinestone. Du kan hitta några underbara vintagehalsband av olika stenar på vintagekläder och smyckenbutiker. Om du vill göra en stark, men elegant, uttalande för kvällen, kommer halsbandet att göra det.

Tips och varningar

  • Med halsband utarbetar detta , det finns ingen anledning att stapla på andra smycken. Låt ett signaturhalsband bära ditt utseende i höst och du kommer att ha rätt i takt med modetreningen.
  • Om du skulle kunna summera trenden i halsduk för den kommande hösten / vintern / semestern i två ord skulle det vara 'uttalande halsband'. Inte längre förvandlad till tillbehörsstatus, halsbanden för den här säsongen har blivit gömda och stjäl showen som huvudhandlingar. Om du älskar smycken är det här året att uttrycka dig själv med ditt eget uttalande som gör nackdel. Här är några av de bästa halsbandstrenderna som går in i 2009.