Hur man gör en lätt socker exfoliator hemma

 

1.

Blanda 3 matskedar socker i en liten blandningsskål.

2.

Lägg till 1 matsked olivolja. Om du inte har olivolja, försök med babyolja, det fungerar inte lika bra för det glödande utseendet du vill, men det kommer att göra!

3.

Lägg till 2 msk yoghurt till blandningen.

4.

Blanda alla ingredienser tills det bildar en pasta. Innan du ansöker på ditt ansikte, testa en liten mängd pasta på den inre delen av din arm. Om du vill ha en mer jämn konsistens lägg till en 1/2 tesked. av yoghurt. Om du vill ha en mer stel exfoliator lägg till 1 matsked. av socker till blandningen.

5.

Blanda väl och försiktigt applicera på vått ansikte i en cirkulär rörelse som undviker ögon. Massage i huden i ungefär en minut och skölj med lukt varmt vatten. Pat torr med pappershandduk.

Tips och varningar

  • För en mycket luktande exfoliator lägg till två droppar av din favorit citrusolja. Pepparmintolja ger en tjusig känsla och en underbar lukt.
  • Kostnaden för skönhet går upp varje dag! Varför inte göra ett enkelt och effektivt sätt att få din hud att se ut och känna kissbart smidig. Följ dessa enkla steg för att få det utseende du har väntat på.