Hur man har Designer på en Dime

 

1.

Sale! Gå aldrig när det inte finns någon försäljning! Alltid gå till det namnet varumärke butik under försäljningsevenemang, och semi årliga och årliga försäljningstider. Varför betala fullt pris när du kan få det till försäljning!

2.

Clearance! Gå inte direkt till den nyaste skorstenen, gå till clearance isle först. Du kan få så mycket som 80\% av biljettpriset.

3.

Kuponger! Även butiker som Coach har kuponger. Ska inte vara generad att använda dem. Om den handväskan måste du ha kostat 400 kronor och din kupong är 25\% rabatt, sparade du bara 100 kronor!

4.

TJ Maxx, Ross, tisdag morgon! Varuhus som dessa bär alla dina namnvarumärken och designerartiklar för en bråkdel av kostnaden! Jag köpte en Rachel Ray kniv på TJ Maxx för 5,99 dollar, på andra större varuhus såldes den för 29,99 dollar. Nu är det s Save!

Tips och varningar

  • Håll ögonen ute för försäljning flyers och söndag morgon tidningsannonser!
  • Anmäl dig också för att vara på butikslista och e-postlista, det är ett utmärkt sätt att höra om försäljning först och få pengar sparande kuponger!
  • Vi älskar alla designer saker. Men varför betala designerpriser? Här är några tips som hjälper dig att få de finaste sakerna i livet utan att döda den designerpinnen!