Hur man har och växer långt friskt hår

 

1.

Det är inte nödvändigt för dig att köpa salonghårsprodukter; Med det sagt, eftersom tvättmedelbaserade schampon kommer att vara mycket svårare på ditt hårs skick genom att strippa de naturliga oljorna, rekommenderas att för några extra dollar kan du köpa ett väl respekterat varumärke. Använd en detangler om du har fint hår som hänger ihop lätt.

2.

Håll de delade ändarna trimmade, även hår som är i gott skick, lider av splittrade ändar.

3.

Använd ett krusjärn och hårtork endast på låg värme, torr värme kommer att skada håret.

När du försöker växa långt friskt hår kommer du inte att Vill du få en permanent och inte bleka ditt hår. Detta kommer att orsaka att det går sönder.

5.

Använd inte gummiband som gör att håret blir förvirrande och bryta av och du kan inte reparera det, måste du bara klippa av det. Använd bara plastpärlor eller -klipp.

En hälsosam kost är också en viktig del av odla långt hår. Ät mycket frukt och grönsaker. Ta ett flertal vitaminer varje dag och äta mycket protein.

Om du märker att ditt hår faller ut eller texturen ändras du kommer att vilja samråda med din familj läkare. Dessa kan vara tecken på hälsoproblem.

Om du vill ha långt, vackert hår finns det vissa rutiner som du måste följa. Korrekt hårvård och god näring måste följas dagligen annars kommer ditt hår att bryta av och ha ett stingigt utseende.