Hur man hittar den perfekta vinterlacken

 

1.

Tänk utanför det svarta! Som i svart päls. Det är okej att ha en grundläggande svart ullrock, men vi har alla dem! Stå ut i vinter i en annan neutral som kamel-, tweed- eller hundtand!

2.

Om du redan har en neutral kappa, är det dags att plocka en kappa i en ljus kul färg! Försök rött, ljusblått eller grönt för att lägga till lite liv på de långa vinterdagarna!

3.

Även om det svängiga utseendet i rockar är på mode, kan du inte gå fel med en klassisk form som en ärtrock. Välj längden som fungerar för dig. Små tjejer ska få jackor som slår runt midjan eller något ovanför. Högre tjejer kan gå lite längre.

Leta efter extra tillbehör som innerfickor, Thinsulate-foder, fleecehandfickor eller till och med en huva för extra värme när du behöver det .

5.

Intressanta detaljer gör kappan. Se till att du älskar knapparna till exempel, och om du inte har några nya och sy ihop dem istället. En bältefracka är också perfekt för att lägga till form och definition i midjan. Fur eller faux pälskrage eller manschetter lägger till ännu mer kul på din grundläggande vinterrock.

Varje år är jag på uppdrag att hitta den perfekta vinterjakten. I år är inget undantag. Här är några tips för att älska kappan du är här i vinter!