Hur man hittar designer mode på en budget

 

1.

Det finns många ställen att hitta djupa rabatter på designerkläder, även om du inte bor nära en storstad som New York eller Los Angeles. De flesta av oss har inte råd med de stilar du har Se alla kändisar som bär eller på modellerna i modetidningarna. Den här artikeln visar dig var du hittar dessa artiklar på upp till 80\%!

2.

PRESTANDA FÖRSÄLJNING :

Den första platsen att leta efter rabattdesigners mode är provförsäljning. Det bästa med dem är att föremålen till salu är föremål från den aktuella säsongen och inte från förra året, som du ser i regelbundna rabattbutiker. Försäljningsförsäljningen hålls så att konstruktörer kan bli av med sina överstockar som inte har sålts till butiker. De flesta försäljningarna hålls i antingen New York City eller Los Angeles, men fler och fler hålls online. /> De bästa resurserna för att hitta en provförsäljning om du bor i NY eller LA är följande webbplatser:
www.topbutton.com
www.dailycandy.com
www.thebudgetfashionista.com < Br /> www.newy orkmagazine.com

Online Sample Sales är perfekt för dem som inte bor nära NY eller LA. De bästa platserna är:

Gilt Groupe- Denna webbplats är endast inbjuden, men oroa dig inte, vi har din inbjudan här! http://www.gilt.com/invite/jenngo

Haute Look-Din inbjudan är här: http://www.hautelook.com/signup?sponsor=jennygoalpost@aol.com

Lucky Shops- www.luckyshops.com

Regents Secret- www.regentssecret.com

Ideeli- www.ideeli.com Detta är också på inbjudan bara, men skicka mig ett mail på den här sidan, så skickar jag dig en inbjudan.

3.

Nästa sätt att hitta djupa rabatter på designer mode är på rabatterade butiker såsom TJ Maxx, Marshalls, Loehmanns, etc. Men kom ihåg att kläderna i dessa butiker är typiskt förra säsongen eller oregelbundna varor. Det finns också online-rabattbutiker som säljer överstockar och förra säsongens mode. Några av de bästa är:

www.bluefly.com
www.overstock.com
www. smartbargains.com

Du kan också hitta fantastiska erbjudanden på försäljningssidorna på stora varuhuswebbplatser. Om du fångar säsongen rätt kan du spara mer än 50\%!
www.neimanmarcus. com
www.saks.com
www.bloomingdales.com
www.bergdorfgoodman.com
www.net-a-porter.com

4.

Det finns många webbplatser som ägnas åt att hitta dig de bästa fynden där ute!
www.shopittome.com låter dig välja dina favoritdesigners och sedan e-posta dig när det finns en försäljning på den särskilda designern ' s kläder.

www.fru-girl.com är en blogg som ägnas åt att visa dig hur du får en hög stil på en budget. De scour köpcentret för att hitta bitar som är trendiga och celeb-värdiga, men ändå lätta på plånboken.

Har den nuvarande ekonomiska krisen fångat dig för pengar? Jag ska visa dig var du hittar de hetaste designkläderna, skor och tillbehör på djupa rabatter på upp till 80\%!