Hur man hittar en läkare som föreskriver bioidentiska hormoner

 

1.

Gör ett avtal med din läkare. Gör ett möte med din OB / GYN. Du kan göra ett avtal med din nuvarande OB / GYN-läkare. Du kan bli förvånad över hur många läkare som förskriver Bioidentical Hormones. Din läkare kommer att testa dina hormonnivåer. Om dina hormonnivåer kommer tillbaka låga, bör du prata med din läkare om vad som är den bästa handlingen. Om din OB / GYN inte föreskriver Bioidenticals, fråga om han eller hon kan rekommendera en läkare som föreskriver dem.

2.

Sök på Internet:
Det finns många läkare på Internet som är läkare som föreskriver bioidentiska hormoner. Beroende på vilket tillstånd du bor i, gör en Google-sökning efter läkare som ordinerar bioidentiska hormoner. Det finns webbplatser som föreskriver bioidentisk grädde, men använd eller köp på egen risk. Hälsokostaffärer kan sälja liknande krämer, men använd på egen risk. Det är mycket viktigt att se en läkare för alla recept.

3.

I boken 'Ageless: The Naked Truth about Bioidentical Hormones' av Suzanne Somers, rekommenderar hon att det bästa sättet att hitta en läkare som föreskriver bioidentical hormoner är att hitta certifierade Compounding apotek. Vissa apotek är bättre än andra.

Sammansatta apotek kan ge dig råd om vilka läkare i ditt område som föreskriver bioidentiska hormoner. I sin bok 'Ageless,' Suzanne Somers listar anti-aging läkare, specialister, kliniker och institut som föreskriver bioidentiska hormoner för varje stat.

Menopausinstitutet erbjuder skräddarsydda bioidentiska hormoner för kvinnor i deras före klimakteriet och postmenopausalt stadium och för kvinnor som har svårigheter med sin menstruationscykel. Somers säger, 'Detta är en one-stop-butik som har utmärkta BHRT-program och högkvalificerad medicinsk personal som hjälper till med PMS, klimakteriet och andropausen. De har platser runt om i landet för varje kvinna, man och tjej. '

5.

Women's International Pharmacy,' upon practitioners ' bioidentiska hormonrecept som kan innehålla progesteron, östrogener, testosteron, DHEA, pregnenolon och hydrokortison. ' Om du går till deras hemsida skickar de dig en lista över läkare i ditt område som föreskriver bioidentiska hormoner. Jag fick en lista med läkare inom mitt område inom en vecka.

Tips och varningar

  • Symptom på perimenopause och klimakteriet :? Värmevallningar? Viktökning? Sköldkörtelproblem? Depression,? Sömnbrist? Tungt eller lätt menstruationsflöde
  • Jag tittade på en ny Oprah-show om klimakteriet och bioidentisk hormonbytebehandling (BHRT). Jag är 38 år gammal och många kvinnor i 30-talet och 40-talet börjar uppleva perimenopausymptom innan de går in i klimakteriet.

    Bioidentiska betyder biologiskt identiska med humana hormoner i din egen kropp. Biodentiska hormoner är gjorda av soja, vild yam och andra växtekstrakter. Bioidentiska hormoner är INTE läkemedel.

    Syntetiska hormoner är gjorda av urin av gravida marer. Många kvinnor är oroade över syntetiska hormoner på grund av de hårda biverkningarna som inkluderar: stroke, hjärtinfarkt och bröstcancer.

    Bioidentiska hormoner balanserar dina hormoner förlorade under klimakteriet. Så hur hittar du en läkare som föreskriver bioidentiska hormoner?