Hur mjuka dina läppar för den oförglömliga kyssen

 

1.

Du vill ha dem mjuka och fuktiga utan märkbart käpp.
Vaselin: Doppa lite vaselin över dina läppar, värma en trasa i något varmt vatten och pressa ut vattnet och lägg på trasa på dina läppar. Låt det förbli i 1 minut, slog av torr hud mild med trasa. Applicera ett tunt lager av vaselin och du är redo för den kyssen.

2.

Jag vet att du har hört detta minst hundra gånger, men det är att låta dig veta hur Det är viktigt att du dricker upp ditt vatten, åtminstone 8 glas per dag, det kommer att hålla kroppen hydratiserad och därför kommer dina läppar att hydreras. Bara dab på lite smakad lipglans för att göra den oförglömliga kyssen ännu mer speciell.

3.

Vitamin E-olja är utmärkt för läppar som är knäppta eller knäckta, det hjälper till med läkning och gör läpparna mjuka och fuktiga.
Burt s Bee för läppar , det här är en underbar produkt. Du måste försöka uppleva den goda det gör mot läpparna. Lick inte dina läppar eftersom läppslickning leder till torra läppiga läppar och det vinner inte för kyssbar kyss.

4. < / p>

Håll dig borta från käppstången, så får dina läppar torka ut.
Bita aldrig på läppar, om du inte flirter, men gör det lugnt.
För omedelbara pouty läppar applicerar is till läppar för 30 sekunder sedan applicera läppglans.
Här är smidiga, fuktiga kyssbara läppar.

Kissing är en speciell handling som vanligtvis görs med någon av betydelse. Det är gjort med lite kärlek och mening, det är bra att ha mjuka kyssbara läppar. Den kyss jag pratar om är den söta oförglömliga kyssen, den som krullar tårna och gör håret på din armspik med spänning.