Hur teas / Poof ditt hår

 

1.

Använd din spetsborsts spetsiga ände genom att separera en hårdel på toppen / bakdelen av din krona.

2.

< p> Lyft upp sektionen uppåt och spray upp och ner roten med din Freeze spray.

3.

Använd din Tease borste, borsta bakåt mot din rot, starta vid halvvägs av den lyftade delen av håret. Fortsätt att borsta mot roten tills en typ av 'råtta' har skapats.

4.

Använd din pensel och borsta råttans nest så tätt mot din rot som möjligt. Därefter släpp av den del av håret du höll på. Den släta delen av håret ska falla över råttans bo.

5.

Använd din pensel eller din hand, släta håret på plats. Om du behöver mer höjd, upprepa Ovanstående steg för samma hårsektion. Torka håret överallt med Fryssprayen med din hand för att placera håret på rätt ställe.

Tips och varningar

  • Upprepa ovanstående steg för att uppnå ett fullständigt huvud av tätt hår, men använd olika delar av toppen av ditt huvud.
  • Låt oss vara ärliga, dagens motto för hår är definitivt 'Ju högre håret, desto närmare himmelen'. Stort hår är tillbaka med hämnd, men det kan leda till att många kvinnor är frustrerade när de inte kan tyckas få håret att antingen retas rätt eller att hålla sig på plats efter sitt hårda arbete. Inga bekymmer! Jag ska visa dig hur man uppnå full, fantastiskt hår på nolltid alls.