Olika korta frisyrer

 

Runda ansiktsformer

Ett snitt som faller under hakan, med gradvisa lager, hjälper till att eliminera ansiktsrundan. Om du har ett runt ansikte borde du hålla dig borta från riktigt korta, lockiga stilar och trubbiga stycken.

Kvadratiska ansiktsformer

För att spela upp den starka, vinkliga käftlinjen i det kvadratformade ansiktet, lockar och hakigt slutar fungera bra. Pröva en riktigt kort och spikig snitt och undvik bobber med en längd.

Ovalt ansiktsform

Ovala ansiktsformer kan dra av sig något, men se bättre ut med en vinklad bob med trubbiga knoppar. Även om du kan dra bort den, håll dig borta från korta lager, eftersom de lägger höjd i någon form.

Long Face Shape

Håll dig borta från skär som lägger längden på ansiktet, till exempel superkort, skallehuggande skärningar. Pröva ett snitt som lägger bredden i ansiktet, till exempel en haklängdsbob med pärlor.

Hjärtans ansikteform

Kort hår bör dra uppmärksamhet mot ögonen och kinderna och bort från den piggiga hakan. Den bästa korta stilen för ett hjärtformat ansikte är en som faller under käken eller en piggfasad kant. Korta frisyrer kan vara mycket eleganta, snygga och sexiga. Enkelheten hos stilerna är huvuddragen för vissa kvinnor. Även om korta stilar kan vara riktigt söta passar inte alla stilar alla kvinnor. Tricket att hitta rätt kort stil är att hitta en som passar din ansiktsform.