Så här applicerar du Natural Look Makeup

 

1.

Investera i en bra grund och concealer. Det första steget i att uppnå naturlig skönhet är att ha en fin duk att arbeta med. Välj en foundation och concealer som passar din hudtyp. Om du till exempel har fet hud väljer du stiftelser som är oljfria, icke-aknea och har matt finish. Om din hud är på den torra sidan, välj en fuktgivande eller anti-aging foundation.

2.

Applicera din foundation först med en fuktig sminksponge. Detta kommer att säkerställa en naturlig utseende. Om du har mörka cirklar under dina ögon, applicera lätt concealer med en liten sminkborste. Dammsugare med gula undertoner är bra för att bekämpa den blå nyansen som mörka cirklar ger av. Om du har akne, dab concealer på dina fläckar med en liten sminkborste. Smid ut concealeren genom att klappa över den med ditt ringfinger.

3.

Välj sedan ett inställningspulver som passar din hudtyp. I stället för att applicera pulvret med den typiska puffen hittar du i den kompakta, lätta damm pulvret på ditt ansikte med en stor, fluffig sminkborste.

4.

Nu när du ha din bas, det är dags att applicera ögonmakeup. Stick med naturliga jordartoner för ögonskugga, eyeliner och mascara. Använd först en ljus ögonskugga från dina ögonfransar till din panna. Använd sedan en mörkare ögonskugga från dina ögonfransar Sluta med din ögonskugga genom att applicera den mörkaste färgen i ditt veck. Blanda färgerna med en fluffig ögonskuggbörste.

5.

Du kanske eller inte vill tillämpa eyeliner vid denna punkt. Om du väljer att använda eyeliner, klistra du igen med jordfärger som brun och svart. Applicera eyeliner på din övre linjeledning endast i en mycket tunn linje. Torka och mjuka med antingen ditt finger eller en q-tip .

6.

Applicera mascara. Om du inte har mörk hud och hår, är det bäst att hålla sig med nyanser som är svarta. Dessa kommer att se de mest naturliga ut. Curl dina fransar och applicera en till två lager mascara till både dina övre och nedre ögonfransar.

7. Applicera en ljusrosa-persikostans endast på dina kinder. Gör detta genom att virvla en stor, fluffig pensel i din smak och tappa bort överskottet. Smile och cirkla rodnaden mot dina kinder. Om du applicerar för mycket kan du tona det lite genom att applicera pulver över dina misstag.

8.

Slutligen, välj en läppglans snarare än läppstift för det mest naturliga utseendet. pout. Välj en naturlig skuggning med en glimt av glans så att läpparna blir fulla.

Vi vill alla göra det mesta av våra fysiska utseende, och som kvinnor har vi fördelen att vi kan ha smink för att göra oss mer attraktiva. Naturligtvis är det viktigt att hålla vår smink så naturlig som möjligt, samtidigt som vår skönhet förbättras. Läs vidare om några tips om hur man skapar naturlig smink.