Så här applicerar du falska ögonfransar

 

1.

Det är viktigt att du redan har slutat resten av ögonkonstruktionen innan du applicerar dina fransar, inklusive din mascara. Efter mascara torkas fortsätt med steg 2.

2.

Öppna din lådfack. Jag föreslår Fashion Lashes # 53 för ett subtilt utseende, och Fashion Lashes # 101 för mer dramatiska, rökiga ögon. Om du inte redan har LashGrip lim kan du antingen köpa ett 'startpaket' som innehåller limet eller köper det separat.

3.

Ta försiktigt bort båda fransarna från väskan, dra från utsidan inåt. Det kan vara till hjälp att använda pincett så att du inte drar vrederna av limet. Efter att ha tagits bort, lägg dem tillbaka på plats, bara inte klistra på väskan.

4.

Applicera en remsa av LashGrip lim på vänster pekfinger, ca 2 tum länge.

5. Använd inte handlimmen, plocka upp en ögonfrans och skjut den över limet så att det finns lim över hela remsan.

6.

Böj försiktigt böljet inåt flera gånger medan du blåser på limet, för att ge lashen större elasticitet och bättre hålla i ögat. Gör det bara i ca 10 eller 15 sekunder.

Använd båda händerna genom att försiktigt skjuta fransarna så nära din naturliga franslinje som möjligt. Se till att du har de längsta fransarna på utsidan av ditt öga, annars lägger du dem på bakåt. Använd fingrarna genom att trycka på fransarna på plats samtidigt som du blåser uppåt samtidigt för att torka limet. Repetera för nästa öga.

8.

Blås på båda ögonen tills limet verkar vara torrt och fransarna håller fasta. När du är säker på att limet är torrt, dra ögonlobns hörn utåt och applicera lätt ett nytt lager svart eyeliner över limet för att blanda ögonfransen med din naturliga linjeledning.

Skönheten är hård, och det kan ibland vara en utmaning att använda falska ögonfransar. Följ dessa steg för att uppnå fantastiska fransar som även kändisar skulle vara avundsjuk på.