Så här återställer du naturligt hårfärg för blondiner

 

1.

Lös upp 8-10 aspiriner i ett glas varmt vatten. Du kan krossa aspirinet om du vill få dem att lösa upp sig snabbare. Lösningen blir tjock.

2.

Gnugga aspirinlösningen noggrant genom hela ditt blonda hår. Var noga med att ta den mot ändarna som vanligtvis det är hårets del som behöver hårfärgen återställd.

3.

Låt lösningen sitta på håret för 10- 15 minuter. Försök inte låta det sitta längre än det här.

4.

Tvätta hårlösningen ur ditt hår med varmt vatten. Var säker på att du får ut allt av håret. Använd inte någon schampo, bara vatten vid denna tidpunkt för att tvätta lösningen.

5.

Torka håret som du självklart skulle. Du kan använda en hårtork, även om lufttorkning är ett bättre alternativ när du naturligt återställer hårfärg.

Tips och varningar

  • Det här är en bra håråterställningslösning på sommaren när du har missfärgat hår från att simma i en klorerad pool, vara i solen för mycket eller din hårfärg börjar bara blekna eller bli matt.
  • Om du är allergisk mot aspirin, använd inte denna lösning för att återställa hårfärgen. Även om du inte tar lösningen, kan du bara ha det i ditt hår och på din hud, orsaka en allergisk reaktion.
  • När du har blont färgat hår, kanske du märker att det finns tillfällen då din färg ser lite slö eller obehaglig. Det här är när du behöver återställa hårfärgen tillbaka till den s ljusaste nyansen. Sådana saker som att simma i klorerade pooler och vara ute i solen kan ständigt få en märkbar och obehaglig effekt på ditt hår. Återställ ditt hår med denna lösning.