Så här håller du din lådbok ren

 

1.

Använd en kosmetikväska för din smink. Vi är alla skyldiga att kasta lejlstickan i enstaka läppar i botten av våra väskor. Vanligtvis inte ett problem om det inte är i den döda sommarens värme och det slutar smälta inuti väskan. Och hur är det med locket på eyeliner och lipliner som oavsiktligt dyker upp, lämnar märken över hela ficklådans insida. Du måste köpa en kosmetisk väska som är tillräckligt stor för att hålla behoven och tillräckligt liten för att passa i väskan. Lägg aldrig din smink direkt i väskan. Om du inte har en sminkväska, försök med en ziploc väska.

2.

Bli av med pennorna. Jag måste ha hittat ett dussin pennor i botten av min väska och naturligtvis hade kepsarna fallit av de flesta av dem, vilket förklarar de stora pennmärken som inte kommer ut oavsett vad jag försöker rengöra med. Om du Behöver du bära en penna, släng den i din kosmetiska väska för att förhindra oavsiktliga kännetecken på insidan av din väska.

3.

Rengör din ficklampa en gång i veckan. en vana att kasta det kvittot för vårt morgonkaffe eller vår veckovisa livsmedelsresa i väskan och det kommer aldrig tillbaka. Gå igenom och kasta ut alla papper / omslag som kom in i väskan. Du kommer bli förvånad hur mycket rum du kommer att vara kvar.

4. Rengör alltid väskans yta. Om påsen är en duk, brukar jag ge den till min dry cleaner för att bli av med av några fläckar. Om ytan är läder kan du vanligtvis få en bra sko reparatör för att röra på något blekat läder.

Ladies, märkte du någonsin att när vi betalar topp dollar för en bra handväska tar vi så stor omsorg om det för de första månaderna. Sedan innan vi vet det blir det ett svarthål där vi kastar allt från kvitton till förändring och smink. Det som går in verkar aldrig komma tillbaka och vi är kvar med en pocketbook som ser ut som den har gått igenom helvete och tillbaka. Jag fick mig organiserad och är stolt över att säga att jag har en av de renaste pocketböckerna i stan :)