Så sparar du pengar på dina skönhetsprodukter

 

1.

Älskar du att gå in i varuhusen och ser och luktar alla skönhetsprodukter? JAG OCKSÅ! Tyvärr gillar min plånbok det inte så mycket, så jag bestämde mig för att titta på några alternativ.

Rengöring: Okej, vi alla älskar att känna sig bortskämda men visste du att Clean n Tydliga produkter är lika effektiva (vissa dermatologer säger ännu mer) som de dyra varuhuset märkena? De har en hel rad av allt du behöver. Tro mig det var konstigt första gången jag kom till affären för att titta och bara spenderade $10,00 på en hel rengöringsregel. Det fungerade bra. Jag uppmanar dig att prova några av städarna där ute. Jag är säker på att andra produkter är tillgängliga men jag försökte Clean n Clear och älskade det så jag fastnade med det. Använd det fortfarande till denna dag.

2.

Toner: Jag älskar toners känsla på min hud efter att jag tvättat den. Jag saknade det verkligen. Jag hittade ett sätt att göra min egen och gissa vad? DET FUNGERAR! Det finns många recept där ute för toner, men här är det jag gillar.

LEMON TONER

1/2 C. häxhassel
1/4 C citronsaft

Blanda. Applicera på ansikte och nacke med en ren bomullsboll.

3.

MASKER: Är de inte bra? Du känner dig avslappnad och bortskämd men wow! De är dyra! Här är några recept som jag hittade och gillar:

GRAPE / HONESMASK

1 C. gröna druvor
1 tsk. Honung eller 1 äggula. < br />
Krossa gröna druvor till en massa.
Lägg till honung eller äggula.

Lämna på fuktig hud i 15 minuter, skölj.


LEMON / EGG MASK

1/2 citron
1 äggvita

Kryp halvt citron och bland saften med en slagen äggvita. < br /> Applicera på ansiktet, var noga med att undvika området runt ögonen. Lämna i ansiktet över natten eller om dagen, i cirka 15 minuter. Skölj med varmt vatten.


ANTI -MAKNINGSMASKIN

2 tsk vanlig yoghurt
1/2 tsk. Honung
1/2 tsk citronsaft
3 kapslar vitamin E
( motsvarande 300 enheter)

Kombinera yoghurt, honung och citronsaft. Öppna kapslarna E-vitamin och lägg in innehållet i blandningen. Lämna huden på 15 minuter.

4. < / p>

NÅGOT ÖVRIGT STOFF:

LEMON RELIEF för torra fötter

1 skål varmt vatten
Juice av 1 citron

Tillsätt citronsaft till varmt vatten i skål. Suga fötterna i 15 till 20 minuter.


INGEN MER SUN-IN!
Markera ditt eget hår (för blonda höjdpunkter)

1 kopp citron juice
3 koppar kamille te (brygg och sedan kallt)

Blanda ingredienser tillsammans. Häll över fuktigt hår. Låt det sitta i en timme medan du sitter i solen. Tvätta ut.

Tips och varningar

  • Det finns flera sätt att göra det själv med dina skönhetsprodukter. Några saker är värda pengarna som tandkräm eller deodorant men vissa saker kan göras ännu bättre på egen hand!
  • Se till att du alltid gör ett testområde på ditt ansikte när du använder något nytt för att se till att du inte är allergisk.
  • Med ekonomin som det är kan vi alla använda några knep på att spara pengar! Min man är egenföretagare och jag måste kreativt komma med ett sätt att 'ner storlek' min skönhetsrutin. Jag kommer att ge dig några idéer och några recept för att spara pengar och hålla det naturligt!