Chignon Frisyrinstruktioner

 

Basic Chignon Tips

Alla chignons använder samma väsentliga delar. Ditt hår måste vara axel längd eller längre för en chignon. Använd stylingkräm hela för att lägga till konsistens i ditt hår. Arbeta grädden med fingrarna, samla sedan ditt hår i nacken och säkra med en hårelastisk. Torka den överskridande stylingkrämen genom hästsvansen. Dela hästsvansen i två sektioner. Vrid en sektion och ta den till motsatt sida och lindra hästsvansens bas i processen. Säkra med bobby stiften. Gör detsamma med det återstående avsnittet. Spray med hårspray för att hålla chignon perfekt på plats.

Casual Chignon

En avslappnad chignon är ett utmärkt sätt att hantera smutsigt hår eller hår som helt enkelt inte samarbetar. Dela håret i mitten för en luxe bohemian Arbetsstyling krämar genom håret som beskrivits ovan. Håll håret i nacken och säkra med en elastik. Härifrån kan du göra en av två saker. Du kan linda hårets elastik och dra håret halvvägs genom det sista tid, så du har en lös bulle, eller du kan fortsätta med att förpacka håret, men den här gången löst skyddar den med bobby stiften. Båda teknikerna resulterar i en chignon som är avslappnad men polerad. Den tidigare tekniken fungerar bra med vågigt eller lockigt hår , medan den senare fungerar bra för rakt hår.

Evening Chignon

För en kvälls chignon ska din chignon se utspeglad och polerad. Använd stylingkräm som beskrivet och var noga med att alla löjliga hår är slicked när du samlar hår i nacken. När det kommer dags att dela ponytai l i två sektioner, använd hårspray på varje sektion och en fin tandkam för att släta ner håret. Vrid varje sektion så tätt som möjligt och säkra på motsatt sida med bobby-pinnar. Resultatet kommer att bli en tät chignon som är epitom av exklusiv chic. Detta utseende är särskilt tilltalande med en öppen halsringning och ljuskronaörhängen. En chignon är en snabb, enkel frisyr som kan fungera för kontoret eller för en exklusiv händelse. Medan chignons var en gång reserverad för en mer mogen folkmassa, stärker och kändisar i alla åldersfästen sportar den klassiska frisyren. Nyckeln till en stor chignon är att göra den till din egen.