Enkelt gör det själv frisyrer

 

Halv upp, halva ner

Ett feminint utseende kan uppnås genom att halva håret uppåt och lämna hälften ner. Denna stil är lämplig för antingen lockigt eller rakt hår och är väldigt enkelt att skapa. Du behöver en kam, ponnysvanshållare (antingen tjockt tyg eller smal elastisk) och en spegel. Den knepiga delen blir jämn, men det blir enklare att träna. Ta halva håret, från början av öronen och skapa en del från ena sidan av huvudet till det andra. Kontrollera din spegel för noggrannhet (att göra en snygg linje är målet). När du har splittrat håret, ta hållaren och den övre delen av håret i en ponnysvans, stoppa strax för att dra hela håret och lämna en lös bulle. Denna stil kan framstå som vardaglig med lösa krullar som sträcker sig från bunten eller elegant med håret fastare.

Enkla vridningar

En annan mångsidig hårstil kan tillverkas med ett litet klöverklipp eller en barrette, en spegel och en kam. Gör en del från dina öron över huvudet och ner till det andra örat (tänk regnbåge), bind sedan hårets bakre del, så det är ur vägen. Gör en annan del ner i mitten av ditt huvud (mellan ögonen) med hårets övre del. Ta sedan varje sidosektion och vrid håret löst, fäst varje sida med ditt klämma eller barret på toppen av huvudet. När båda sidorna är vridna tillbaka, låt den nedre delen av håret vara fri.

Sida flätor

För de som vet hur man flätar, kan en enkel frisyr uppnås med två sidor flätor. Du behöver några bobbynålar, ett elastiskt hårband, en kam och en spegel. Ta en 2-tums sektion från hårets framsida (mellan ögonen) och klipp håret med dina bobby-stift. Ta sedan en sidosektion av håret och flätan och lämna några tums obruten. Gör samma för den andra sidan (med samma mängd hår) och fäst båda flätorna med en elastisk slips bakom huvudet. Använd så mycket eller lite av håret som du tycker är lämpligt (den här stilen kan vara subtil eller djärv beroende på storleken på flätorna). Ett bra alternativ att få håret att klippa, färgas eller bearbetas är ett nytt 'gör'. Det finns enkla sätt att fixa ditt hår utan att göra några anpassningar av längden eller färgen. För dem med långt hår finns möjligheter i överflöd. Enkla stilar kan bäras av eleganta, avslappnade eller sportiga kläder. Att lägga till fina guldpärlor eller prydnader kan vara allt som behövs för att lägga till ett sofistikerat element till en vanlig stil.