Frisyrer för Curly Afro Hair

 

Den enkla Afro

En kort afro är lätt att underhålla och stila. Om det är mindre än 1/2 tum överallt, behöver du bara borsta det med en borsthudborste. Den längre avkroppen ska kammas genom med en brothandskam eller en plockning. Kombinera bara eller välj genom det och klappa det på plats för en rundad form. Ju längre ditt lockiga afrohår är desto mer kommer det att hänga i stället för att hålla sig rakt ut på grund av vikten. Om du har en afro som 's längre än 12 inches, kommer det förmodligen vara mycket stort och voluminöst. För ett djärvt och dramatiskt utseende, bär bara det är som det är.

Förnya det

För mer stil, överväga att lägga flätor eller vändningar till din afro.

Om ditt hår är minst två inches långt, ta en liten främre del av håret och skapa flera flätor, låta dem hänga ner i en flätad bang. Som ett alternativ kan du tvåstränga vrida dessa sektioner för något annat.

Du kan också skapa cornrows, antingen över eller bara på en del av ditt huvud. Curly afro hår fungerar bra för många flätade stilar. Din cornrows kan riktas rakt bak, diagonalt eller till ena sidan. För en stil som kombinerar cornrows och en afro, hörs håret till huvudets krona och lämnar ryggen i en afro. Du kan också platta snurra framsidan av ditt hår i stället för att förstärka det.

Rätta för en stilbrytare

Krympt afrohår ger dig mångsidighet om du vill räta ut den tillfälligt. Du kan våt sätta den på magnetiska rullar eller böjbara stavar. Du behöver en inställd lotion som hjälper dig att hålla håret rakt.

Du kan också använda ett platt järn eller krusjärn för att räta håret med värme. Om du väljer en av dessa tillfälliga rätningsmetoder, kan din håret kommer att vara så långt fram till ditt nästa schampo eller tills du blir våt.

Spela med textur

Om du vill att din afro ska ha mer konsistens, skapa en 'tjock' afro. Ta antingen fuktigt eller torrt hår och Ta en del av håret runt en tum bred. Snurra dessa sektioner runt dina fingrar. Den krusiga naturen av afrohår håller denna stil på plats utan att det behövs hårspray. Du kan också skapa individuella flätor, två -strand vridningar eller platta vändningar över huvudet, låta dem hänga ner eller dra dem tillbaka till en hästsvans. När du styler lockigt afro hår har du ett antal alternativ förutom att ha en grundläggande afro. Du kan kombinera andra stilar i din afro för ett annat utseende, eller du kan också räta ut ditt lockiga hår. Om du blir kreativ, kommer du att ha en mängd olika utseende som fungerar för lockigt afrohår att välja mellan.