Hårinfusionsmetoder

 

Weave Hair

Den typ av hår som behövs för infusioner är lös massa väv. Det rekommenderas att använda mänskligt hår, istället för syntetiskt, för fusionstekniken, eftersom stilen ser mer autentisk ut med mänskligt hår. Mänskligt hår gör också stilen mycket mer hållbar; syntetiskt hår kan inte tvättas eller stylas med heta curlingverktyg. Matcha texturen och färgen på väven till den hos det naturliga håret.

Förbereda det naturliga håret

Tvätta och konditionera det naturliga håret innan du får fusionshår väver installerat. Om du har avslappnat hår är det att föredra att du får en fräsch avslappnad innan du väver in. Det finns några stylister som faktiskt gör avslappningsbehandling till håret medan väven fortfarande är fast. Det kan vara knepigt och svårt att skölja all relaxer ut i de områden där det naturliga håret och väven förbinder. Behandla det naturliga håret med stärkande och fuktgivande behandlingar för att skydda det mot eventuella skador som kan uppstå under månaderna Proteinbehandlingar stärker håret och stoppar eventuella brott. Proteinbehandlingar orsakar extremt torrhet, så följ med fuktgivande behandling. Det är bäst att sitta under en hårtork i cirka 20 minuter när ingå båda dessa behandlingar. Du kan djupt förse håret för extra fukt. Torka håret helt med ett slag eller en hårtork.

Fusionsteknik

Varmt vax, lim eller speciella fusionsklämmor används för att installera väven i fusionstekniken. Det naturliga håret delas upp i mycket små sektioner och är kopplat till små delar av vävhåret med bindemedlet. Allt håret är gjort på så sätt --- förutom ett litet stycke i fronten för att dölja infusionerna. Vävnaden skärs sedan och formas efter önskemål.

Underhåll

Underhållet är ganska enkelt för fusion hårväv. För rakt hår spraya på lite värmebeskyttande och sedan stilen med ett järn eller ett krulljärn. På natten knyter du ner håret med en satinduk för att undvika friktion som orsakas av bomullspudelväskor. Fuktar håret två gånger om dagen med olja eller vattenbaserade produkter. Krulligt eller vågigt hår ska bibehållas med mousse och en satinmuffe på natten. Försök flätar håret i fem eller sex stora flätor; detta hjälper håret håller sitt ursprungliga curl mönster. Hårinfusionsmetoderna är det nyligen populära sättet att införa hårväv. Weave wearers över hela landet betalar hundratals dollar för att få stilen. Tidigare har teknikerna endast optimerats av kändisar och professionella högsta tjänstemän. Även om tekniken fortfarande är ganska dyr och tar flera timmar att bli klar, ser konsumenterna nytta av att ha en stil som är mångsidig, flexibel och varar i över fem månader.