Hur man applicerar Mineral Foundation

 

1.

Rengör ditt ansikte med vilken rengöring du normalt använder. Noxzema är mycket bra eftersom det får huden ren och nu har de en formel som inte lämnar huden överdriven.

2.

Fuktighet. Du bör alltid ha en viss en slags fuktkräm på din grund. Även om mineralfundamentet är väldigt lätt, vill du ändå inte sminka ner i de fina linjerna i ditt ansikte. En fuktkräm ger också en bra glöd i ditt ansikte istället för att bli tråkigt. Använd faktiskt rent coca-smör som fuktkräm. Lite går långt.

3.

Doppa din kabukiborste i din mineralfundament och ge det en skaka för att bli av med överskott av pulver. Jag blåser också på borsten efter att jag skakat det bara för att försäkra att överskottet är borta.

4.

Applicera mineralpulveret i hela din rörelse ansikte inklusive över dina ögonlock, käftlinje och hårlinje. Du vill se till att du får det jämnt.

5.

Och det är det .... ditt ansikte är friskt och klart!

Tips och varningar

  • don't över ladda ditt ansikte med fuktkrämspulver kommer att hålla fast vid den första platsen du lägger på om det är för mycket fukt.
  • Inledningen av ett felfritt ansikte är din grund. Med den hetaste trenden att använda mineralfundament kan du ha ett vackert ansikte med liten eller ingen ansträngning. Här är några tips.