Hur man bär vit nagellack på toes

 

1.

Fil och rengör naglarna bra. Medan det låter elementärt, döljer inte vit nagellack otrevlig naglar, hur mörk polsk gör, något som vi tenderar att ta för givet. Naglar måste vara otroligt rena och väl arkiverade först.

2.

Börja måla genom att applicera en klar basrock. Vanligtvis ett steg reserverat för när mörkare polermedel används, en klar, torr underbeläggning säkerställer en smidig täckning. Vit poler som faller i sprickor och oegentligheter visar lättare än mörkare nyanser, så det här steget är viktigt.

3.

Efter basbeläggningen är helt torr (vänta minst fem minuter ), applicera en enda stroke av vitpulver till mitten av tånaglarna.

4.

Nästa fyll i hörn med mindre poler på tappen. Peka på spetsens spets på den polska flaskan för att säkerställa att ingen dropp uppstår när sidorna fylls i.

5.

Det första lagret av vit nagellack tenderar att visas ojämnt, även när en basrock används (oavsett vilket varumärke som väljs). Av den anledningen, låt den första kappan torka och applicera en andra och tredje kappa efteråt (så att varje kappa torkar noggrant innan nästa applikation är absolut nyckeln till en jämn finish).

6.

Under varje beläggning behåll en bomullspinne lätt belagd i nagellackfjernare till hands för att svepa på huden bredvid varje spik när överfyllning uppstår. Vit färg är mycket märkbar när den sätter sig fast i naglarna, så var redo att dra den snabbt bort från huden.

7.

För sista steget, använd endast ren polsk när naglarna har torkats helt. Att applicera klar glans över vitpolen kan enkelt bli en klibbig röra om naglarna inte härdas med de tidigare lagren först. Överväg att lägga glans en timme eller så senare som ett snabbt sista steg till den perfekta vita pedi.

Tips och varningar

  • Pigmenten i vita nagellack orsakar De flesta märkena gäller mycket ojämnt (en av anledningarna till att många av oss vägrar att tillämpa det hemma). Om nödvändigt, gör tårna professionellt med din favorit vit nyans först för att få ett exempel på hur du applicerar det ordentligt.
  • Vit nagellack är en varm vårpedicure måste-ha, men de flesta formlerna i den tjocka skuggan är droopiga, klibbiga och svåra att applicera smidigt. Ta en titt på följande tips om hur man bär vit nagellack på tårna för att lära sig att tillämpa denna trend mer effektivt. Det är rätt ... inte mer kasta nagellackflaskan över rummet.