Hur man döljer sträckmärken före sommaren

 

1.

Börja bekämpa dessa streckmärken för sommarens heltäckande stilar genom att dricka mycket vatten. Vatten ger elasticitet mot huden och brist på elasticitet är en av huvudorsakerna till sträckmärken. Kämpa ytterligare skador och onödig uppmärksamhet med massor av vanliga vätskor varje dag.

2.

Dra ut gammalt troget ... kakaosmör. Nyckeln här använder en kakao smör fast, som Queen Helene s, snarare än en mildare lotion. Massage det två gånger dagligen (helst efter duschar och bad) för att släta huden och minimera skadorna. Starta processen flera veckor före våren eller sommaren för bästa resultat.

3.

Bli glödande. En ljusbrun reducerar dramatiskt utseendet på streckmärken. Använd en självbränd lotion eller kom till din salong för en spraybränna för omedelbara resultat.

4.

Börja sträcka. Återigen är det viktigt att lägga till elasticitet för att förhindra ytterligare skador och göra skadad hud smidigare och smidigare. Börja med en sträckningsrutin med en DVD, motståndsband eller dina egna hemmetekniker.

Tips och varningar

  • Tal med din läkare först om du strider sträcktecken under graviditet.
  • Stretch marks plaguing din baddräkt säsong drömmar? Gå med i klubben. Ta en titt på följande tips om hur man döljer streckmärken före sommaren för några få snabba idéer om hur man täcker upp ett vanligt strandkanins problem.