Hur man gör en shoppingtur mer framgångsrik

 

1.

Gör en lista över allt du behöver eller vill ha en dag eller två innan du handlar. Om du behöver skjortor eller byxor, kjolar, klänningar eller skor, skriv ner den. Om du har 75 skjortor, kommer du noga att fokusera din uppmärksamhet någon annanstans, såvida ingen av dem passar. Håll en mycket noggrann lista så du vet exakt vad du letar efter.

2.

Gör dig redo för resan. Ta en dusch, gör ditt hår och sätt på en outfit du ser fin ut och trivs. Använda skor som är lätta att glida in och glida ut ur. Att gå in på resan som känner sig bra om dig själv kommer att hjälpa dig att göra det mer framgångsrikt och kommer att hålla dig från att bli avskräckt över de små saker som eskalerar snabbt.

3.

Ta med dig någon vem du litar på, har en bra stilstil och vem kommer att berätta sanningen.

4.

Prova på allt. Detta är den viktigaste regeln för shopping: Försök på. Du vet aldrig hur något ser ut tills du har sett det på dig. Det ser inte ut på samma sätt på mannequin eller hängaren som det gör på dig. Bara för att du inte gillar något på hängaren menar inte att det kommer att bli bra på dig och bara för att du gillar något på hängaren betyder det inte att det kommer att se bra ut på dig. Titta på det i trevägsspegeln och ta en snurr framför din vän. Kontrollera hur det passar, var det kramar och färgerna. Lyssna på dina betrodda väns råd.

5.

Köp kläderna du gillar och vara stolta över dina inköp.

Tips och varningar

  • Prova på saker även om du tror att du inte tycker om dem, för att du aldrig känner till klippet eller stilen eller färgen du tror du vunnit, inte som det ser fantastiskt ut på dig.
  • Om du går in i det förväntar det sig att det blir svagt , det kommer förmodligen, så försök att se fram emot det.
  • Alla har haft en shoppingresa där du går ut i väntan på att uppdatera eller fylla på en garderob och återvända hem tomhand. Det är deprimerande och avskräckande. Med några enkla knep kan du gå ut på en shoppingresa och hämta precis vad du vill ha.