Hur man gör framsidan av ditt hår rakt när du bär en halv peruk eller ponny svans

 

1.

Börja med att kamma ditt hår ut. Lägg sedan den i en ponnysvans.

2.

Baserat på hårets konsistens lägger du gelén på det enligt anvisningarna. Börja med att borsta det för att börja göra håret rakt.

3.

Beroende på om håret behöver extra håll, kan du använda omslagsremsor innan du sätter på halsduken.

Tips och varningar

  • Se till att du tvätta håret när du börjar processen först för bättre resultat.
  • Tvätta ditt hår åtminstone En gång i veckan är till stor hjälp för att inte tala om friska för ditt hår.
  • Med halvpigen kan du använda vilken typ av huvudband som helst för att täcka pärmens ände.
  • Var försiktig när du kammar håret med gelen och eller håller sprayen i den. Om du vill börja med att tvätta håret först kommer vattnet att mjuka upp gelén så att du kan kamma igenom det bättre.
  • För att ha framsidan av ditt hår rakt när du har en halv peruk eller en ponnysvans måste du kamma igenom den först. Placera ditt hår beroende på vilket hårstycke du kommer att ha på sig. När du har satt håret i en ponnysvans använder du PRO STYL®-gel, en liten mängd först och börjar på framsidan av ditt huvud och sedan gå runt kanterna. Pensla in gelén och ditt hår börjar börja lägga sig. Mängden gel som används andra gången beror på hur bra eller fint ditt hår är. När du får håret raka det med en halsduk och se till att det är tillräckligt hårt för att inte komma ifrån. Om det behövs kan du lägga in stylingremsor före halsduken om du tror att ditt hår behöver extra håll. den här processen förra natten för att det här kommer att ge dig de bästa resultaten. Nästa morgon tar du av din halsduk och lägger på ditt hårstycke. Fronten och sidorna ska vara raka. Spraya oljeskinn på huvudet för lite glans och håll spraya för extra hållare.