Hur man gör ögonen större

 

1.

Applicera en ögonbotten på locket med ditt finger. Sätt den med din stora konformade pensel doppad i genomskinligt pulver. Detta kommer att bidra till att skuggan kommer hela dagen.

Doppa din ljus / medelfärg på ditt ögonlopp med din stora, platta ovala borste och svep sedan din ljusfärg längs ditt panna ben med den lilla, platta ovala borsten. För dagtid behåll denna matt eller mjuk glans. Undvik tung glans på locket om dagen eller om du är över 35 år.

3.

Med din medellångformade pensel doppad i din medellånga eller medelstora / mörka färg och Börja vid det yttre hörnet, använd färgen till ditt veck. Arbeta i vindrutetorkare rörelser. Arbeta inåt hjälper till att undvika färg som rör sig utanför det yttre hörnet av ögat vilket kan få ögat att se droopy. För extra definition, kör borsten / färgen längs den nedre linjelinjen också. Mattfärgerna är bäst för dagen.

Om du är lätt till medelhårig hud, använd din lilla, plana, ovala pensel, doppad i lite av den vita skimningsskuggan Blanda färgen på ögonlocket. Detta kommer att locka ljus och göra ögonen glittrande. Också, dab den under ögonbrynsbågen för att lyfta ögat och in i ögonkroppen för att ljusna. Du kan också använda en vit glimmerpenna på ögonens inre fälgar för att ta bort rodnad. En concealerpenna fungerar också och ger en mycket naturlig finish.

5.

Krulla dina ögonfransar för att öppna ögat och applicera din favoritmascara. För extra lash definition kan du också välja att applicera lite liner längs övre lash line i svart eller brunt. Använd en vattentät formel så att den blir kvar.

Tips och varningar

  • Rengör dina penslar med borstmedel åtminstone en gång i veckan och schampo dem en gång i månaden
  • För blå ögon prova dessa färger: blues, grays, mauves, pinks, persikor, koraller, mjukt guld, neutrala bruna.
  • För gröna / hasselösa ögon prova dessa färger: greener gula brons, guld, bronzer, coppers, tegelstenar, karameller, guldbruna, burgunder, violetter, plommon.
  • Brown eyed gals kan ha någon färg.
  • Få dina pannor gjort av en pro och behåll dem sedan. Den rätta formen undrar ditt ansikte.
  • Dela inte ögonmakeup ... du kan enkelt sprida smitta på så sätt.
  • Byt din mascara var tredje månad.
  • försök att undvika att du smutsar fingrar och smutsiga penslar i din smink.
  • Lär dig hur du använder rätt färger och texturer för att vakna, lysa upp och förstora dina ögon.