Hur man har strålande vacker hud

 

1.

Det första steget i att få strålande vacker hud är att torka huden borstning. Gör det till en daglig rutin, och det kommer definitivt förbättra din huds yttre struktur och stimulera cirkulationen. Använd en mjuk och naturlig fiberborste.

2.

Se till att Du exfolierar din hud regelbundet. Använd en bra kroppskrubb 2-3 gånger i veckan för att ta bort den gamla och fläckiga huden och avslöja den nya huden under.

3.

Du kan öka cirkulationen på din hud genom att ta kalla duschar. Se till att du arbetar upp med fötterna så att du inte stöter på ditt system. Kom ihåg att acklimatisera din kropp!

p> Du är hårbotten är också en del av din hud, och tar väl hand om det kommer att försäkra en hälsosam, övergripande kropp. Du kan försöka bryta ett ägg i en skål och blanda det med bananer, tillsammans med häxhasel. Blanda det och applicera sedan på ditt hår och låt det stå i ca 30 minuter. Skölj och tvätta med schampo och balsam. Det kommer att hålla din hårbotten hud ser frisk och ny!

5. Slutligen, ge dig själv en avslappnande massage. Få din partner att ge dig en oljemassage som du ligger bekvämt bakom dig. Börja gnugga massageoljan över hela kroppen. Upprepa det här steget i ca 15 gånger. Du kommer att ha en mycket avslappnad och glödande hud på nolltid!

Följ några enkla steg och du kan enkelt omvandla din tråkiga hud till strålande vacker och glödande hud!