Hur man hittar den perfekta bh

 

1.

Sätt på ditt glada ansikte :) Gå ut med en av dina vänner till ett köpcentrum nära det du vet har några butiker med kvinnors underkläder. Ett bra ställe att hitta är Victoria Secret. Jag har funnit att de är väldigt hjälpsamma och kommer även att göra dina mätningar.

2.

När du är på VS ... letar du efter lite, låt domarna vet att du handlar och snart kommer man att fråga om du behöver hjälp. Säg 'ja' och fråga om hon kan mäta dig. Hon tar dig tillbaka i omklädningsrumssektionen och tar bort bandet. Du kommer att be att lämna på din bh du har på medan hon gör sina saker.

3.

Efter att ha gjort alla mätningar kommer hon att berätta vilken storlek som är din. Det här kan vara ett mycket fantastiskt ögonblick, som jag tänkte ut att jag hade en helt fel storlek. Hon kommer då att ge dig olika bras för att försöka på vilka som de bär med mig i butiken.

4.

Välj den du tycker känner sig bäst .. Jag är förmodad att köpa minst på vit / brunbrun för ljusa kläder. Men hela poängen är att köpa en bh du känner dig bra i, känner dig trygg och som ser bra ut:)

Tips och varningar

  • Att ha en vän med dig genom denna process kommer att lätta humöret.
  • Fira efter med en modell session med din pojkvän / man /
  • Du kommer att känna dig trygg i din 'perfekta bra'.
  • Vissa bras kan vara dyra .. men inga bekymmer .. det är väl värt det.
  • En bra bh kan hålla ditt bröst ser yngre ut.
  • Jag är säker på att varje kvinna där ute har undrat 'var kan jag hitta min BH'? Du är inte ensam damer ..... Din perfekta bh är där ute.