Hur man klär sig med en rik baksida

 

Följ dessa tips och idéer

1.

Klä på att 'lura ögat' för att se en smalare, snyggare du. Namnet på spelet är kamouflage. Det hjälper också om du försöker skapa balans: Välj att strukturera bredare axlar, och fokusera på att uppmärksamma din nacke och byst och borta från dina höfter. Det finns en mängd olika klädstreck som kan hjälpa dig att uppnå detta mål. Gör en checklista innan du handlar och ta med en kompis med en kamera för att bekräfta din forskning innan du köper.

2.

Välj vilken skjorta eller klänning som helst med ett omslag i sin styling . (Du är lycklig, de är en nuvarande modetrend.) Omslaget gör flera saker: det skapar intresse för midjan, den minsta delen av siluetten, den cinches in och ger dig en linje som rör sig diagonalt och tar siktlinjen bort från den breda synpunkten på dina höfter.

3.

Sök A: Kjolar som flar ut i en A-linje form är den bästa typen av plagget bar ingen En annan look som simulerar den här formen är Empire midjan kläder: toppar och klänningar som bildar ett band strax under bysten och sedan faller ut i en A-form därifrån. När den här typen av klädkonstruktion skimrar din kropp gör det en linje som avgränsar din bakre ände.

4.

Köp inte kläder med inbyggda veck, vilket bara lägger till bulk i din form. Du vill ha en slät front till dina kläder för att skapa en jämnare linje. Också vara försiktig med överflödiga fickor och utsmyckningar, de kommer bara att dra uppmärksamhet till dina stötar eller brister. Vissa större kvinnor hittar även framgång med byxor som zip-up på sidan, (förbi den främre dragkedjan). Byxor med sidosickor, ryggspetsar och släta framstycken gör dina byxor snyggare och snyggare.

5. Var försiktig med spandex. Stretch är bra när den är inbyggd i plagg som byxor och kjolar men, om det används, måste passformen vara avgörande. Inget är sämre än leggingar eller för tighta byxor. Om det finns drag över kanten, öppna 'leenden' Stretch är bäst när det bildar extra 'magekontroll' och det finns många nya kläder konstruerade på det sättet nu tacka himlen. (Om du måste bära leggings eller ny slank jean, använd en icke-anpassad, full tunkellängd över den.) Studiestil: Den bästa passformen i byxorna kommer att vara rakt ben eller startkrok. De höglödda? Undvik dem. Och glöm allt som försvinner ankeln eller verkar för utrustad 'katastrof' (för att inte tala om gammaldags för dig).

6.

Köp kortare jackor, akta dig jackor som slutar på den bredaste delen av dina höfter. Den gamla teorin var att längre jackor täcker stor byte, men där de slutar i längd gör hela skillnaden idag. Jag vet att det verkar kontraintuitivt, du sh Använd den vänen med en kamera så att du kan se skillnaden för dig själv. Utanför klamrar: Skikten är bra och med rena eller vävnadsskikt kan du använda dem enkelt, bara se till att de inte klämmer fast. Om du vill bära en kofta väljer du dock något väldigt länge, en linje som drar ögat ner och ut, något längs 'duster' längden. Klockorden här är dock passar ihop, det får inte vara för liten eller alltför klibbig. Materialen måste vara väsentliga och undvika något fläckigt, strukturen är oändligt bättre; du behöver tyg som draperar snyggt.

7.

Prova Spanx slimming underkläder som håller dig in för en smalare silohuette. Det finns några bra underkläder på marknaden som kan smala din midja och höfter en hel byxa storlek. Det här är inte som 'girdles' från det förflutna och kostnaderna är inte oöverkomliga (en Spanx-kort körs ca $30.)

8.

Storlek upp. Detta är det viktigaste tipset för breda höfter: tänka på höftstorleken. Du måste köpa artiklar som passar dina höfter först. De kan inte vara täta. Om du behöver ha midjan förändrad eller tas in, gör du det. Men försök inte att klämma i ett plagg som passar både midjan och höfterna, du har nog inte fått en passande passform. Hitta någon som syr och behandla dem som en gudinna. Färg på botten är bäst om den är solid och mörk. Vita jeans är inte skapade för stora damskor. Stora mönster, ränder och plaider (inklusive tweed och tung textur) kommer endast att betona och dra ögat ner och in i din storlek. Använd ljusa färgglada mönster på din övre halva, i dina tröjor och toppar. Även en blus som har en djup V-hals eller en topp som breddar dina axlar är optimal.

Tips och varningar

  • Ta med skor också; Bandband eller alltför delikat kommer att vara oskäligt om du har tjockare ben eller fotled.
  • Obs! Om det finns en självvävlinje som löper helt ner i mitten av byxbenet genom knäskyddet till botten, är det bra eftersom det hjälper till att förlänga en längre, smalare look.
  • < li> Undvik växtbyxor när de skär längden på benet och få benen att se kortare när du har breda eller större höfter. Många kvinnor idag kommer att berätta att de kroppsdelar de gillar minst är deras höfter och skinkor. Du kan inte bekämpa ärftlighet, men om de stora hönsgenerna går i din familj kan du titta på din kost för att hålla dig mindre och du kan träna för att stanna tonad, men om du inte har en operation kan du också lära dig hur man bäst klär sig din riklig bakom.