Hur man kommer ut dörren till arbete under 20 minuter ~ för kvinnor

 

1.

Kvällen innan är din chans att komma före matchen för imorgon. Efter middagsrätter sätts bort, sätt ut dina kläder för nästa dag. Att bli en 'varelse av vana' kan vara en bra sak här. Snyggt ställt ut allt du ska ha på, inklusive: undies, armbandsur och smycken. Jag har en badstol som jag lägger på allt, så jag är redo att primpa och borsta tänderna direkt efter att ha klivit.

2.

Försök att gå och lägga sig på samma gång varje natt för att försäkra 7-8 timmars sömn. Bara det här steget kan vara det som håller dig från över sovande nästa morgon och går sent

För att få ostörd vila hela natten, använd en vit ljudmaskin. Dessa är perfekta för ljuddämpande grannar, skällande hundar och TV-seriet ner. Vita ljudmaskiner har inställningar för många lugnande ljud som: syrsor och havsvågor. Kostnadseffektiv för runt $15- $25.

3.

Sätt ditt dagliga larm i 20 minuter tidigare än du faktiskt behöver göra dig redo, ta en lugn takt. Ta dig själv på en ledig dag så du mäter hur mycket tid du verkligen behöver. Jag har en lång pendling till jobbet. Det här steget hjälper mig, för när jag stiger upp och märker att en fot av snö ha s fallet eller det är super dimmigt och jag måste köra 30 MPH för att vara säker, gör jag min 20 minuters rush rutin här för att få ut dörren så fort som möjligt. Jag hamnar också väldigt mycket för att vara ens en minut sen. Jag skulle faktiskt bli avfyrad om jag var sen 5 gånger på ett år, så jag är i tid som en nödvändighet!

4.

Låt oss svalna 20 minuters rush rutin:
Svamp bada din kropp med en hett tvättduk. Applicera deodorant. För att fräscha ditt hår-do ... i handfatet - tvätta bara hårets bangs u0026 amp; snabbt blåsa dem torra. Snabb smink: Använd Olay daglig ansiktsduk för att rengöra ansiktet. Dab på tonad fuktkräm, borsta Bronzer på kinderna. Använd endast 2 nyanser av ögonskugga: en mörkgrå eller brun u0026 amp; en mycket ljus nyans. Applicera den mörka nyansen på dina lock och ljuset till ditt panna-ben (det här ser du också vakenare ut). Applicera en kappa av Clinique s 'Powerlash' black mascara (du kanske har en favorit, men det här är en som varar hela dagen utan att smutsas i ett lager). Spritz en mycket frisk och ren doft på din kropp och pulspunkter ( du saknade din morgondusch så hoppa inte över det här steget). Jag gillar u0026 quot; Pink u0026 quot; av Victoria Secret eller Clinique 's' Happy '. Klä på dig. Borsta tänder.

Applicera läppstift senast. Du är redo för omvärlden !!

5. < / p>

Brun bagged lunch. Jag antar att om du var väldigt organiserad skulle du packa din lunch och lägga den i kylskåpet för att vara redo för dig nästa dag, när du äter middag natten innan. Jag är inte riktigt SuperWoman, hahaha, så jag håller en 6 pack Slim Fast shakes och en låda med frukost, havremjöl-granola barer på jobbet. Jag tar in mer innan jag går ut och det hindrar mig från att gå ut ur hunger om jag rusar.

6.

Sista minuten saker som: bilnycklar, mobiltelefoner, säkerhetsbricka, portfölj etc. måste hållas på samma plats, varje dag. När jag loggar ut från jobbet lägger jag mitt märke i sin speciella innehavare i min bil. På så sätt kan jag inte lämna jobbet utan det!

Tja, du har allt, kör säkert och ha en bra dag !!!

Tips och varningar

  • Om du har en baby eller skolbarn att göra sig redo, måste du lägga till 10 minuter, per barn, till din morgonrutin. Håll barnets läxor, ryggsäckar, väckarklocka, kläder, etc. inrättat, precis som du gör för dina egna saker.
  • Inte snabb för att spara tid att komma till jobbet. Det är inte värt det.
  • Få jobba i tid varje dag! Var snabb även på morgonen sover du genom ditt larm och har knappt 20 minuter att komma ut genom dörren ... på ett presentabelt sätt. Här listar jag några pre-planning tips som är super tidssparare ...