Hur man köper skönhets smink produkter för $ 1,00 vardera

 

1.

Det verkar som om en dollar köper väldigt lite dessa dagar om du inte går över till en lokal dollarbutik som vanligtvis har ett ganska begränsat urval kosmetika. I online-världen är sakerna annorlunda tack vare eyeslipsface.com, en webbplats som ägnas åt att ge bra kosmetika med en djup rabatt.

Här kan du faktiskt köpa grundläggande make -up skönhetsprodukter för det löjligt låga priset på en enda dollar. Detta inkluderar läppstift, ögonskugga, ögonfodral, mascara, nagellack och mycket mer. Den här webbplatsen erbjuder inte extremt lågkvalitativa produkter, som du kanske förväntar dig, men saker du betalar femton till tjugo dollar för om du köper från en butik. På grund av den stora rabatten på kosmetika som den här webbplatsen erbjuder, har den skrivits upp i många skönhetsmagasiner.

3.

Även om du kan förvänta dig vid dessa djupa rabatter skulle fraktkostnaderna äta upp några av dina besparingar, gratis frakt erbjuds på alla beställningar över $75.00. Det gör det till en överenskommelse som är svår att passera. Webbplatsen erbjuder också ett gratis nyhetsbrev, skönhets tips och en möjlighet att skapa din egen skönhetsprofil så att du kan få speciella rekommendationer som är anpassade bara för dig.

4.

Även om rabatten på kosmetika på den här webbplatsen kan inte vara beat, shopping på eyeslipsface.com har några nackdelar. Det finns fördelar med att kunna se en produkt personligen, för att kunna röra den, och till och med prova den innan förking över ditt kreditkort. Du får inte chansen här. Den positiva sidan? Du är bara ut en dollar om en produkt inte är rätt för dig.

5.

Den andra nackdelen är att du kommer att ha begränsad information om ingredienserna i dessa makeup skönhetsprodukter. Vid en dollar per objekt måste du undra på vilka ohälsosamma ingredienser du är utsatt för. Om du är 'orolig' för att använda naturliga eller ekologiska produkter, är den här platsen förmodligen inte ett bra val för dig. Det kan vara bäst att betala lite mer och veta vad du lägger på ditt ansikte.

< p> 6.

Bottenlinjen? Detta är ett utmärkt sätt att få rabatt på kosmetika och makeup skönhetsprodukter. Även om kosmetiska produkter verkar vara av god kvalitet ur ett funktionellt perspektiv, ur hälsosynpunkt, kan fördelarna inte vara värda det.

Köpa kosmetika kan vara ett dyrt förslag, särskilt om du köper från kosmetiska räknare på ditt lokala varuhus. Ännu mer frustrerande är det faktum att skönhetsprodukter med högre slutkonsumtion ibland inte är bättre än de produkter du kan köpa hos din lokala apotek. Om kostnaden för skönhetsprodukter har du nere kan du vara intresserad av en webbplats där du kan få en hel del rabatt på kosmetika. Skulle du tro att du gör en dollar?