Hur man målar dina småbarnsnål utan att göra en röra

 

1.

Kontrollera först att du har ett barnsäkert nagellack. Barn är beryktat för att sätta saker i munnen och detta inkluderar tårna!

2.

Se sedan till att ditt barn är villigt och vill ha tårna målade. Visa henne dina tår och fråga henne om hon vill ha vackra tår som mamma!

3.

Den bästa tiden att måla ditt barns tånaglar är precis före en måltid , så hon kommer fortfarande vara tillräckligt lång för att färgen ska torka. Sätt ditt barn i en barnstol eller boostersäte med ett bricka, så hon kan inte nå tårna. Ge henne något att göra, som att färga, leka deg eller blockera.

4.

Snabbt måla varje tå. En kappa är nog, och det tar inte mycket för att täcka de små tåren. Torka inte för många skikt eller det tar för lång tid att torka.

En gång alla 10 små tår är målade, det är dags att äta! När du äter, kolla tårna. Ge dem ett par slag och hon borde vara bra att gå!

Tips och varningar

  • Se till att du använder ett obehagligt nagellack!
  • Socker och krydda och allt trevligt!

    En av de roligaste sakerna att ha en liten tjej, är att måla hennes tånaglar! När din lilla flicka är omkring 18 månader kommer hon verkligen uppskattar att ha hennes tånaglar målade och till och med be om det. Men när du bryter ut nagellacket och börjar måla, är din lilla på väg runt.

    Hur kan du måla dina små tår och hålla nagellack är din vita mattor?