Hur man odlar håret snabbare

 

1.

Massage ditt huvud.

Om du försöker påskynda hårväxten, börja en ritual om att ge dig en huvudmassage. Gnugga med små, lätta cirklar på hårbotten med hjälp av fingertopparna. Det känns inte bara bra, det ökar blodcirkulationen vilket i sin tur ökar hastigheten vid vilket håret växer.

2.

Var försiktig med håret du har.

br />
Om du försöker för hårtillväxt, vill du ta hand om håret som du redan har; speciellt om du försöker uppnå långa, hälsosamma lås. Se till att du sätter på hårets ändar och inte tvätta det, så att du inte behöver ha en hårklippning. Om du maximerar tiderna mellan hårklippningar kommer du att få snabbare hårväxt, helt enkelt för att du inte behöver klippa det så ofta.

3. Ta dina vitaminer och äta hälsosamt .

Precis som allt annat på din kropp, kräver hårväxt att frisk näring ska fungera bra. Om du lägger hälsosam mat i din kropp och dricker tillräckligt med vatten, bör hårväxten påskyndas.

Tips och varningar

  • Inga snabba hårtillväxttricks och gimmicks fungerar lika bra som en hälsosam livsstil! Behandla dig bra och ditt hår växer snabbare.
  • Oavsett om du försöker få fort hårväxt på grund av en fruktansvärd hårskärning, eller om du bara strävar efter långa lås, finns det några sätt att du kan påskynda processen. Här är hur.