Hur man ser ut att se sexig ut för en natt

 

1.

Gå till din garderob! Hitta det sötaste roligaste du kan hitta! Men kom ihåg att svart är mycket smal och alltid ett öga till män. Om du inte hittar något svart hittar du något färgstarkt, men inte färgstarkt. Jag gillar alltid att missa och matcha lite, det gör alltid outfiten lite funner! Nästa hitta några söta höga klackar som går bra med din outfit! DON 'T FORGET tillbehören !! Bara gör det inte.

Nästa gå på toaletten och gör något med det håret! Jag börjar alltid med att räta ut mitt hår och ibland lämnar jag det rakt och andra gånger gillar jag att ha roligt med det genom att krulla det! När jag krular mitt hår tar jag lager och krular dem delvist. Jag gillar att använda mycket hårspray till det ger det mycket volym!

3.

Det sista steget är smink! Sminken är så kul, du kan göra något med det! Jag börjar alltid med en liten grund, du vill få samma färg som din hud så att du inte ser oransje eller har någon sminklinje, så går jag vidare med att lägga lite grundpulver på och rosa rodna på min kindben. Jag använder mycket mascara! Clumpy desto bättre! Jag använder lite eyeliner på mina övre och nedre lock. Den roliga delen är ögonskugga! Någon form av ögonskugga är alltid kul! Jag gillar att använda svart ögonskugga under mina ögon och till och med någon gång på mina lock. Du kan göra vilken färg som helst! Och till och med blanda olika färger!

Vem vill inte se sexig! Här är mina steg till en natt med att se fantastiska ut utan att behöva spendera pengar! Först tittar jag i min garderob för något som jag tycker skulle se bra ut på mig, och jag ÄLSKAR att klä på varje outfit upp med tillbehör! Tillbehör gör alltid din klänning mer klädd och mer sexig, men gör inte över det! Om jag skulle välja en viss färg att ha på sig skulle jag välja svart, jag älskar att ha på mig på en rolig natt ute. Det är mycket slimande och ser bra ut på någon! När jag hittar min outfit gör jag mitt hår, vanligtvis kommer jag att räta Det är alltid en skön och annorlunda sätt att göra din outfit och dig själv sticka ut! Och sen gör jag min smink. Smink är förmodligen den viktigaste delen! Det jag brukar göra med min smink är att jag sätter en liten grund, lite pulver, MÅNGA mascara, lite eyeliner, en ljusrosa rodnad, med lite rosa läppstift eller läppglans, och jag brukar lägga svart ögonfodral under ögonen och ibland på mitt öga lock, det är en väldigt söt och snygg look!