Hur man skapar Rag Curls

 

1.

Börja med att ta en bit duk och klippa den i remsor. Saker du kan använda är en gammal örngott, t-shirt, handduk eller ens strån. Klipp i remsor ungefär en tum bred (mer eller mindre är bra) och ca sex inches lång. Antalet trasor du borde ha beror på hårets tjocklek. Försök att göra några testkrullar innan du skär alla dina band.

2.

Tvätta och sätt håret som vanligt (jag skulle inte gå för riktigt tung djup balsam). ditt hår lufttorkat. Om du bestämmer dig för att använda en liten gel, kör en dab genom håret innan du fortsätter till nästa steg i dina ragkrullar.

3.

När ditt hår är torr, dela av det: dela håret som du normalt bär det och sedan avsnida ditt hår beroende på hur många krullar du vill ha i ditt hår. (Du kan dela det som du jobbar.) Om ditt hår är lite fuktigt kommer att ha snävare krullar. Antalet sektioner du gör bestämmer hur många krullar du skapar.

4.

Ta din trasa, börja längst ner på håret och krulla ditt hår runt och runt tygremsan, slutar det så nära hårbotten som du vill. Det hjälper om du klämmer hårets spets i mitten av trasa och rullar sedan upp. Detta kommer att göra mycket små krullar som ser speciellt söta ut på barn.

Om du vill göra större krullar kan du använda en liten flaska (eller något rund och så bred som du gillar dina lockar att vara som en guide. Knippa håret med trasa, tryck på trasa mot flaskan och rulla upp. Slå fast trasan och dra ut flaskan.

Du kan göra ringor genom att vrida håret före rulla ragkrullen upp.

5. När ditt hår är krökt nog, knyta bandändarna ihop. Fortsätt göra det hela vägen runt ditt huvud tills hela ditt huvud är i ragkrullar.

6.

När du är klar är det dags att bara släppa det. Ju längre du lämnar trasorna, kommer curlier ditt hår att vara. Jag rekommenderar att du lämnar dem in i en timme eller två och testar den för att se hur ragkrullen kommer med. Du kan också sova i dem. Till skillnad från vanliga curlers är ragkronor förvånansvärt bekväma att sova i.

7. När ditt hår är torrt tar du rasen långsamt ut. Ta inte bara ut dem, varva ner dem så att ditt hår inte blir trasslat. För ringletter, försök att dra trasa ner istället för ut.

8. Sluta ta curlers ut, springa fingrarna genom håret, tillsätt lite hårspray och voila! Vacker!

Tips och varningar

  • Fleece fungerar riktigt bra för dina trasor.
  • Det hjälper till att få en annan person att göra tillbaka för dig!
  • Var försiktig med att ta ut trasorna så att du inte klämmer på håret!
  • Om du letar efter en annan och intressant frisyr som inte är dålig för ditt hår som perms, färg och krusande apparater, bör du prova ragkrullar. De är enkla, tar inte så länge och lämnar dig med ett huvud fullt av härliga krullar!

    I den här artikeln ska jag visa dig hur man gör ragkrullar.