Hur man sparar pengar på klädbasen i tuffa tider

 

1.

Köp din egen garderob först. Du har nog hört det rådet om och om igen, men det är fortfarande sant. Du har säkert några saker som du har glömt var där ens. Den grundläggande svarta blazeren kommer att gå ganska snyggt med din röda kjol. Svarta byxor fungerar bra med nästan vad som helst.

2.

Ändra allt som behöver det. En bra skräddare kan vara dyr men inte så hög som att köpa något nytt.

3.

Upptäck vilka dagar dina favoritbutiker markerar priserna nere , och slår på ställen före folkmassan. Många butiker, som Gap, rabatterade artiklar i mitten av veckan. En resa till köpcentret på onsdag kan bara ge dig några bra stjäl, och butikerna blir inte trånga heller. /p>

4.

Host en bytesbyte med dina tjejvänner. Alla tar över saker som de inte vill ha, och du byter bort. Kasta några läckra godsaker och en flaska vin, och alla är inställda på en bra kväll.

5.

Kolla in sparsamhetsbutikerna för otroligt bra fynd. En Coach handväska till mindre än $10? Något möjligt. Säkerhetsbutiker har kommit upp i världen. Många av dem har nu omklädningsrum, accepterar kreditkort och erbjuder returregler.

6.

Hitta några fantastiska erbjudanden på eBay. Men kom ihåg att de flesta säljare inte tillåter dig att återvända. Känn dina märken och storlekar.

Tips och varningar

  • Ge generöst. oklädda kläder sitter i din garderob. Donera dem istället till din favorit välgörenhets säljbutik. Du får en fin skattedonation och ett bra bra ögonblick.
  • Tuffa ekonomiska tider kan utgöra en utmaning när du behöver en elegant och elegant kontorsskåp. Det verkar som priset på allt går upp medan ditt bankkonto går ner. Men det finns fortfarande sätt att spara pengar på grundläggande kläder i hårda tider.