Hur man sparar tid när man handlar kläder

 

1.

Skapa en rutt med rutt för att träffa alla butiker du vill besöka. Detta resulterar i mer rätta varv, vilket sparar tid.

2.

Om vädret är coolt klä i lager. Köpcentrum och varuhus är notoriskt överuppvärmda. Använd flera lättviktslager som du enkelt kan kasta och bära. Om en kappkontroll är tillgänglig, använd den. Det är ett mindre objekt att oroa sig för att ta bort i omklädningsrummet.

3.

Bär en liten handväska med bara de viktigaste, helst en som säkert fäster på din kropp, som en axelväska med kort rygg eller en korsväska. Du vill inte bära onödig vikt. Om du kan passa dina väsentliga saker i en dragkedja med dragkedja, hoppa över väskan helt och hållet.

4.

Använd underkläder som passar den typ av kläder du ska försöka.

5. Använd en närmande tank eller kamisol som ditt första lager. Du behöver inte ta bort det för att prova på de flesta toppar, blusar eller klänningar.

6.

Använd bekväma slipsar för snabb borttagning.

7.

För snabba försök i billigare / rabatt butiker, slitage leggings och en tank med en lång tröja eller kappa. Prova saker på gångarna. Men gör det inte i ett varuhus eller butik!

8.

Lär dina mätningar eller skriv dem på ett kort i din plånbok. Bär en systressens flexibla måttband och mäta kläder istället för att prova på det. Så småningom kan du 'öga' din storlek och veta om den passar.

9.

Lär dig din kroppstyp och förstå vilka mode silhuetter och detaljer som smickrar den. Lika viktigt är att lära dig vilka stilar du inte smickar och slösa bort när som helst med tanke på dem.

Förtrogen med dina favoritbutiker 'returpolitik. Om du är kort i tid och du känner dig, kommer du snart tillbaka till affären, ta en chans och köp den. Försök det hemma (med taggar) och om det inte passar eller smickre, returnera det.

11.

Välj monteringsplatsen närmast 3-vägspegeln om en är inte installerad inuti.

12.

När du försöker något, vet du om det känns rätt eller inte. Lita på din tarm och köp den eller fortsätt till nästa bit.

13.

Handla ensam. Det är kul att handla med en vän, men inte när tiden är kort. Du kommer alla att bättre utnyttja din tid om du dela upp och skapa en mötestid och plats.

Om du är på väg ut för att handla kläder, gör upplevelsen mindre tömning och tidskrävande genom att förbereda och klä sig för snabba försök och lätt manövrering.