Hur man tvättar och sätter in kort hår

 

1.

Det första du behöver göra är att få allt du behöver på platsen där du kommer att tvätta och förpacka ditt hår. Såsom schampo, kam etc. För att få det bästa resultatet borde du få ett schampo som går med din hårtyp såsom platt, torr, oljig, kemiskt behandlad eller normalt.

Nu är det mycket hälsosammare att tvätta håret med kallt vatten men de flesta kan inte göra detta så se till att temperaturen inte är varmare än ljummet. Eftersom ditt huvud är nere och vattnet går framåt, gillar jag att tvätta hårets baksida först och arbeta mitt framåt. Se till att all tvål är ute innan du går vidare till nästa steg.

3.

När du har tvättat håret kan du börja byta. Först måste du göra är att lägga en bra mängd skum i dina händer och på håret. Nog att mätta hela ditt huvud. Kamma sedan hela håret i det naturliga läget. Vad jag menar med detta är kammen framsidan till framsidan, tillbaka till baksidan och sidorna till sidan.

4.

Det sista steget är att lägga i håret du måste först ut vilket sätt du vill byta hår åt vänster eller höger. Sedan sakta du sakta på det sättet genom att kamma och borsta håret i ett cirkulärt mönster tills det inte finns något hår kvar att sätta på. Var noga med att släpa den här mögelen som du just gjort med borsten. (Det tar tid men med övning kommer du att få det.) Ta sedan mögelremsorna och placera från baksida till framsidan och knyta framsidan. Du kan behöva använda ungefär tre eller fyra. Nu har du framgångsrikt lindat ditt hår.

Tips och varningar

  • Använd en sitta under torrare för att göra omslaget torrt snabbare.
  • Den här artikeln kommer att förklara hur du tvättar och sätter ihop ett kort hårklipp.