Hur man väljer Resort Garderob Basics

 

1.

Utvärdera din livsstil. En person som är lokal på en semester hot spot kan ha mer resort slitage behov än en turist. Om du är på semester, kolla din resplan och samordna dina garderobsbehov för varje aktivitet. Om du vill se semesterorten, använd en säsong eller ens hela året, överväga dina typiska aktiviteter och planera i enlighet med detta. .

2.

Fönsterhandel online för autentiska världsliga bitar. I det förflutna var det svårt att hitta ett unikt resortklädsel, om inte du faktiskt reste till en viss plats, hade biten importerats till ett högt pris, eller köpt en imitation. Det är möjligt att undersöka och söka autentiska stycken från en verklig region.

3.

Titta på klädmärken för lätt och andningsbart material. Resortens garderobsunderlag borde vara bekvämt, lätt att rengöra och packa. Det bör kräva minimal eller ingen strykning. Vanliga material är bomull, poplin, silke och linne.

4.

Hitta avslappnade passar. Tunika, kofta och lösa byxor kan hittas på högmod. Dessa mönster erbjuder också en bekväm form.

5.

Sök ljusa färger. Solskyddade destinationer uppmuntrar ofta optimismen med ljusa färger. Brilliant blues och whites finns vanligtvis i Medelhavet, medan olika ljusa färger i regnbågen kan hittas blandas i karibisk arkitektur och lokalbefolkningens kläder.

6 globala utskrifter.Den mest kända anläggningen bär utskrift är det stereotypa Hawaiian Hibiscus mönstret. Det finns också andra exotiska utskrifter som skiljer sig från varje region över hela världen. Leta efter olika utskrifter, liksom slående färgkombinationer.

7.

Utflyktsklädsel var en gång också känd som 'kryssningsskötsel.' Den nautiska utseendet var inspirerat av det välbärgade ursprunget för utvägslitage från aktiviteter som segling och segling. Leta efter vitt och mörkt marinerade randiga toppar med subtila detaljer, som guldknappar. Vita bottnar, som byxor eller skarpa manschettknappar, kan också kopplas till utseendet. Hitta tillbehör, till exempel ankarformade örhängen eller reparmband. Var noga med att inte gå överbord med seafaring detaljer.

8.

Tänk på svartvitt. Dessa neutrala färger erbjuder några av de grundläggande förutsättningarna i någon garderob. Vit reflekterar värme och är perfekt för att hålla sig cool i de heta troperna. En stickad svart järnklänning är ett enkelt alternativ som kan övergå bra från dag till natt.

9.

Få den perfekta baddräkten för dina behov. Om du planerar att stanna i vattnet ofta, kanske du vill investera i en sportig baddräkt. Men om du planerar att sola för att uppnå en avundsjuk solbränna, kanske du vill välja en baddräkt baserad på mode. En simma täckning är valfri.

10.

Använd sandaler. Dessa skor är lätta att bära. Om du planerar att gå mycket, bör du överväga att få sandaler byggda för komfort. Om du kommer att hänga på orten, kanske du vill hitta sandaler som är enbart byggd för mode.

11.

Välj tillbehör för att skydda dig från solen. Få solglasögon och en diskett för att skydda dina ögon och hud mot solens strålar.

12. Gå på smyckeskattjakt. Om du är på semester hittar du lokala smycken som du kan lägga till din utväg garderob och hävdar som en äkta souvenir. Om du vill ha en utväg i 'utkik', gör du en skattejakt i olika affärer, på nätet, eller sikt genom unika butiksartiklar.

13.

Få en lätt tröja. Kasta på en tröja för de fina dagarna eller kyliga nätterna.

14.

Få flip-flops eller sandaler. Flip-flops eller sandaler är ett annat varmt väder väsentligt. Se till att de är bekväma, speciellt om du planerar att gå mycket under din semester.

15.

Hitta några roliga tillbehör som är perfekta för din semester. Objekt som är naturliga och lätta att använda. Överväg att leta efter smycken som innehåller skal, stenar eller andra naturliga föremål. Du kan också leta efter tillbehör på din semesterort.

16.

Sök efter ljusa färger eller exotiska mönster. Var inte rädd för att blanda ljusa färger. Leta efter mönster som påminner dig om avlägsna tropiska getaways.

Tips och varningar

  • Skydda din hud. Solskyddsmedel är en skönhet som är nödvändig för att skydda dig mot solens skadliga strålar.
  • I det förflutna var resort slitage en gång i samband med en liten grupp av elit och rika jet setters. Dessa människor skulle hitta unika bitar under sina frekventa vistelser på exotiska och tropiska platser. Designers har sedan dess blivit inspirerade av detta begrepp av klädsel för fritidsaktiviteter. Många har levererat snygg utväg ser till det vanliga. Designers släpper vanligtvis specifika linjer tillägnad kläder under varma årstider. Ökningen av slitage har blivit uppenbar på populära semestermål som Phoenix, Las Vegas och Honolulu. Det betyder en tvärkulturell uppskattning och en känsla av välstånd. Stilen har varit populär på grund av sin avslappnad, lätt att bära bitar.