Hur man väljer den perfekta parfymen för att matcha din personlighet

 

1.

Om du är en total romantisk, som ibland är utsatt för dagdrömmar av Prince Charming på en vit häst som sveper upp dina fötter ... så gå till en ljus, söt blommig doft . Förslag: Gucci - Envy Me, Ralph Lauren - Romantik, Clinique - Clinique Happy

p> 2.

Om du är sexig, mystisk och lite vågad, gå till en parfym som är rik, varm och sensuell. Kanske en parfym som är lite kryddig och woody. Förslag: Dior - Dior Addict, Calvin Klein - Obsession, Givenchy - Hot Couture.

Om du är söt och duktig hälsosam - den kvintessiva 'flickan i nästa dörr', leta efter en parfym som är lätt, fräsch och ren. Något med anteckningar av färska grönsaker som klippt gräs, violett löv och gröna teblad, coola och uppfriskande dofter som havsbrisen , mint och dagg, och rena dofter som tvål, bomull och freesia. Förslag: Demeter Fragrance Library - tvättmaskin, CLEAN - Lather, Marc Jacobs Splash - Rain.

4.

Om du är energisk, sportig, fri spirited och eventuellt lite galen, sedan gå till en parfym som är en livlig citrusy doft. Leta efter citron, mandarin, rosa grapefrukt eller apelsin. Förslag: Stila - Mandarin Mist, Gap - Så Rosa, Marc Jacobs Splash - Grapefrukt.

Tips och varningar

  • Obeslutad? Du kan aldrig gå fel med den klassiska Chanel No. 5.
  • Hitta en doft du gillar och gör den till din signaturdoft.
  • Från musky 'old granny' parfym till de tjocka sexiga, sultrika dofterna, kan du berätta mycket om en person med vilken parfym de väljer att bära. Och det är självklart det du tycker om, kan spela en stor faktor för att locka motsatt kön eller i vissa fall avvisa det motsatta könet. Hur du luktar, precis som du klär, är en form av uttryck. Här är några tips för att hitta den perfekta parfym som passar din personlighet.