Rak klippa frisyrer

  Inspirationen för frisyrer har kommit från vilda djur, nytta, konst och till och med en felaktig snip på saxen. Ingen hårklippning följer alltid samma regler, så grunderna kan anpassas och formas så att de passar kvinnans ansikte eller preferens. Långa raka hårklippningar bäst bäst efter att de blåses torkade, men några korta och raka skivor ser lika bra ut roligt som de gör snyggt. Det är helt smakligt.

Bob

Bob frisyren blev populär i slutet av 1910-talet och början av 1920-talet. Denna hårklippning var en radikal förändring för kvinnor efter WWI och var en genväg som var lätt att underhålla. Den traditionella bobben är kort, vanligtvis haklängd och har korta, raka klippor. Under åren har boben utvecklats och blev populär igen av skådespelerskan Katie Holmes. Bobs kan bäras smidigt eller med ändarna vända upp, med lager eller utan pärlor. Klippet är väldigt mångsidigt. Den mest pratade bob frisyren de senaste åren har varit den för First Lady Michelle Obama.

Wedge

På 1970-talet tog olympiska skridskoåkaren Dorothy Hamill ytterligare en kort hårklippning i spetsen. Kilen, en a-linjeskärning med subtila skikt som rör sig fritt, var populärt hos idrottare vid den tiden. Det gav kvinnliga idrottare en korthet, men de behövde inte dra tillbaka, men det ramlade fortfarande ansiktet på ett feminint sätt. Kilen är en bra frisyr för kvinnor med runda ansikten och rakt hår. De sluttande vinklarna hjälper till att definiera kindben och Ge en illusion av mer långsträckta egenskaper. Längden på en kilskärning varierar, från att falla till käftlinjen för att bara sopa axlarna. Detta snitt är bäst om det borstar och blåses ut --- skikten ser bättre ut sättet.

Pixie

Pixie är en av de kortaste frisyrerna för kvinnor. Skådespelerskan Audrey Hepburn har först populärt denna beskuren klippning. Pixie kännetecknas av oregelbunden kant runt pannan och öronen och är utmärkt för att visa stark ansiktsbehandling Stylists använder rakhyvlar för att skapa en slät yta i nacken och avsluta med sax för att skapa skörda lager. Stil den här skärmen med en liten hårgel eller vax för att hålla den upp och spikig eller ha den slät och platt mot hårbotten.

Blunt Cut

Blunt c uts är mycket polerade, rena hårklippningar där allt hår är skuren i samma längd och smällen snippas rakt över också. Bild Cleopatra och du kommer att känna igen den snygga klippningen. Den här klippningen måste utföras noggrant för att kunna se professionellt. Bluntskärningar är jämn --- något avskytt hår eller ojämnt område kommer att sticka ut. Bluntskärningar ser bäst ut på kvinnor med tunnare hår. Denna snitt behöver inte vara lång. Det ser bra ut i en kortare, haklängdsstil.