Så återuppfinna din fysiska bild

 

1.

Gå till gymmet. Även om du inte behöver gå ner i träningen eller träna en bra träning i hemmet kommer din kropp att trivas och ge dig en glöd.

2.

Gå till hårprofessionen och be om ett nytt utseende. En snitt och färg kommer att göra dig bra! Välj något som inte är för ljust eller för mörkt från din naturliga färg så att du kommer att kunna justera om du inte gillar det.

3.

Köp nya kläder som skiljer sig mycket från vad du brukar ha på. Försök med olika färger, halsdukar och andra tillbehör som ger kontrast i din outfit .

4. Använd subtil smink. Du behöver inte ha mycket smink för att förbättra din naturliga skönhet. Allt du behöver är att applicera en annan nyans av läppfärg än vad du normalt bär och mascara.

5.

När du är klar gör du en titt i spegeln och sätta ett leende på ditt ansikte. Det bästa sättet att visa ditt nya utseende är att träffas med en grupp vänner eller vid ett evenemang. Se till att du anländer några minuter senare än alla andra så att när du går in kommer alla ögon att vara på dig och alla kommer att märka hur spektakulärt och annorlunda du ser.

Tips och varningar

  • Ta bort klippet och färgen du vill ha innan du sitter i en Stylists chair.
  • Använd ditt förtroende stolt! Du är det bästa att röka!
  • Titta på någon annan för godkännande det handlar om vad du vill och vad du vill ha.
  • Någonsin vaknar dag efter dag och tror att jag behöver en förändring. Tja, här är ett sätt att göra och älska det nya du!