Så här applicerar du Bronzer Makeup så det ser mer naturligt ut

 

1.

Ingenting är vackrare eller ohälsosamt än en naturlig solbränna. Även om en mörk solbränna kan vara tillfredsställande för de få veckorna som det varar, finns det en bra chans att du betalar för det senare i form av hudrynkor, saggy hud och, ännu värre, hudcancer. Om du vill ha solens glöd utan farorna, kan du få det genom att använda brons kosmetika. Även om vinteren är döda, kan du borsta en hint av bronzer på ansiktet, vilket kan ge dig en glans av hälsa och ungdom. Tyvärr kan det vara en utmaning för vissa människor att få ett bronzer att se naturligt ut. Här är några tips om hur du applicerar bronzer så det ser realistiskt ut.

2.

Välj rätt nyans.

Det är här många människor gör en misstag. Om du väljer en nyans som är för mörk, kan bronzer vara överväldigande och få dig att se hård ut, eller ännu värre, som om du har ett smutsigt ansikte. Välj en bronsskugga som är en till två nyanser nyanser mörkare än din naturliga hudfärg om det är mitt på vintern. På sommaren när din hud har lite solexponering, kan du bli mörkare. Besök en kosmetisk räknare och prova flera nyanser på baksidan av din hand för att se hur bra de kompletterar din hud innan du gör ditt slutgiltiga val. Om möjligt, titta på din hand under ett naturligt ljus, inte lamporna på kosmetiska räknaren för att få en mer realistisk bild av hur skuggan fungerar med din hud.

>

Använd de rätta verktygen.

Det bästa verktyget för att applicera bronzer är en stor pulverborste med mjuka borstar. Det gör att du kan få ett mer naturligt utseende än en mindre, mer kompakt borste. Se till att du står inför en bra spegel som ligger intill naturligt solljus. Du vill inte bli förvånad när du går ut och diskuterar r du ser överdriven.

4.

Applicera din foundation och pulver först.

Innan du applicerar bronzer, sätt på ett mycket lätt lager av ditt vanliga fundament . Att inte tillämpa grunden för tung är nyckeln. Använd sedan en stor pulverborste för att applicera ett ljust lager av pulver för att jämn hudstruktur och ge en bra duk för bronzer. Mineralpulver fungerar bra för detta ändamål. Titta in i spegeln för att se till att allt är blandat bra och ser naturligt ut.

5.

Applicera Bronzer.

Använd din stora pulverborste på en liten mängd bronzer och tillämpa den på områden som normalt tar emot solen. Sopa bronsen lätt på dina kindben, käftlinje, panna och längs sidorna av näsan. Du vill ha lite kontrast, så undvik att applicera bronzer under dina ögon. Använd ljusa, svepande rörelser för att undvika att applicera för mycket. Du kanske vill applicera ett ljust lager i nacken för att undvika en avgränsning med ditt ansikte. < /p>

6.

Korrigera eventuella problem.

Om din bronzer inte verkar bländas tillräckligt bra, använd en ren pulverborste för att borsta de bronsade områdena att mjuka linjerna. Du kan också lätt applicera mineralpulver för att mildra utseendet.

Du är redo att gå! Och du gjorde det utan att skada din hud.

Trött på att se blek ut? Brons kosmetika kan ge dig en hälsosam glöd även under vintern. Här är hur du applicerar bronzer så att det ser naturligt ut.