Så här håller du hårfärgen trevligare längre

 

1.

GÅ HUR HAIR FÄRG PÅ EN SHOP. Detta är så viktigt. Att göra ditt hår själv känns som dina pengar, men du inte. Färgen kommer att se bättre ut och bli längre om du går in och gör det klart. Men om du inte gör det, kommer de andra stegen fortfarande hjälpa dig.

2.

Ta inte duscha i upp till 24 timmar efter att du har fått ditt hår färgat. Jag vet att efter att ha fått ditt hår färgat känner du dig bra och vill visa in, men duscha för tidigt efter färgning är det snabbaste sättet att blekna din färg. Färgen kommer att falla ut. Hårsträngarna är fortfarande öppna och färgen kommer att falla ut. Så du har betalat för en bra färg för en eller två nätter ute. Vänta bara på att duscha.

DON 'T sätta värmeverktyg på ditt hår i upp till 24 timmar. Jag vet att du hatar mig just nu men jag sparar dig pengar om du gör det här. Hårsträngarna är fortfarande mycket mjuka under de första 24 timmarna, så att värmen på dem kommer att skada håret och blekna färgen. Skadat hår är inte av att färga så mycket som det är från att lägga för mycket värme på håret.

4.

Spruta ledigt i balsam på ditt hår dagligen. Före och efter fixering av ditt hår. Försök att hitta stylinghjälpmedel som har en SPF i dem. När du går till sprayen i balsam igen efter att håret är klart, spraya bara en lätt beläggning för att inte skada din färdiga stil.

5.

Tips och Varningar

  • Dusch i kallare vatten. Varmvattnet kommer att blekna ditt hår snabbare.
  • Håll alltid hårvårdshampo och balsam.
  • Ge ditt hår en vilodag i veckan.
  • Stilhår med värmeverktyg i låga inställningar.
  • Alla färger är olika och kommer att mattas annorlunda. Röd 's kommer att blekna det snabbaste och behöver mest uppehåll.
  • I det här enkla steg för steg hur jag ska gå igenom artikeln kommer jag att gå igenom hur du håller din hårfärg så bra. Det finns några väldigt enkla steg du kan göra för att hålla färg från att blekna. Du måste inte gå till håraffären för en touch upp så ofta, och det kommer att spara pengar.