Så här tar du bort en ring som sitter fast på ditt finger

 

1.

Om du upptäcker att du inte kan ta bort en ring från ditt finger, sänk ringhanden i en skål med kallt vatten eller använd bara en isbit. Om du inte har tillgång till någon av dessa, höjer du bara armen så att den ligger över ditt hjärta. Det kommer att få blodkärlen och fingrarna i handen och fingrarna så att ringen lätt kan avlägsnas.

2.

Om kyla och höjd misslyckas, försök smörj fingret med tvål och vatten och försök sedan dra av ringen med din andra hand (vridhjälp). Om du fortfarande har problem, Använd en tandpetare, ett par pincett eller en nål för att glida en bit av tråd eller tandtråd under ringen och fortsätt sedan för att slingra strängen runt din knä och resten av fingret ner till din nagel. Nu ska du bara varva ner tråden från andra änden och ringen ska medfölja den.

3.

Om du är på vitt, slutar u0026 amp; har tillgång till ett par ringklippare du kan använda dem för att snäppa ringen rätt av, men ibland kan detta vara farligt och du kanske inte vill förstöra ringen eftersom den har sentimentala värden. Om allt annat misslyckas, eller om ringen orsakar ont i handen eller fingret, ring en läkare u0026 amp; ha det borttaget.

Tips och varningar

  • Kom ihåg att vrida.
  • Tålamod och finess är avgörande för att ringen ska gå utan skadar dig själv eller orsakar otillbörlig smärta.
  • FÖRSIKTIGHET: Om du förpackar en liten bit tråd eller sträng runt fingret kan du skära av cirkulationen från fingret till resten av handen.
  • De flesta av oss äger och bär ringar. Det kan vara för mode, eller det kan vara ditt bröllopsband. Hur som helst har du förmodligen fått en ring fast på handen åtminstone en gång, och du vet hur besvärlig och svår det kan vara att ta bort ringen. Vissa kan bara ha stora knogar som jag själv. I vilket fall som helst har jag några hjälpsamma tips för att få den irriterande ringen av fingret.