Vad är den bästa hårväven för svarta kvinnor?

 

Välj högkvalitativt hår

Vävhår kan vara dyrt, så välj med försiktighet. De flesta vävhår härstammar i Asien och kan bearbetas för att ta på nästan alla utseende. Svarta kvinnor som vill ha högkvalitativt vävhår ska leta efter indikationer som '100 procent humant hår' och 'Remy hår'. Remy anses vara en av de högsta kvalitet som väger en kvinna kan köpa.

Tänk på din naturliga textur

Eftersom svarta kvinnor oftast har mycket texturerat hår, köper vävningar som är bena raka utan att en viss krökning kan se orealistiskt ut. Även svart hår som har blivit kemiskt avslappnat har lite textur på den. Välj hår som ser ut som om det naturligtvis kunde växa från hårbotten till det mest realistiska utseendet. Du vill inte ha plastiskt 'dockhår.'


En del svarta kvinnor vill inte ha rakt hår vävt; De föredrar lockiga eller kinkiga vävningar, speciellt om de vill se hur de ska se med naturligt hår eller de växer ut en relaxer. Försök hitta en hårväv i en konsistens som stämmer överens med din naturliga hårs konsistens. Med rätt applicering kan du inte märka att du har på dig en väv. De lockiga rötterna kan enkelt blandas i väven utan att detekteras.

Mänskligt mot syntetiskt hår

Svarta kvinnor som köper efter hårväv har två val: Människa eller syntetiskt hår. Syntetiskt hår är bra för flätningsförlängningar, men inte lika mångsidigt som mänskligt hår för andra stilar. Människans hår kan vara krullade, permeerade och färgade, medan syntetiskt hår inte kan. En kvinna bör bestämma hur hon vill att hennes väv ska se innan den köpas.

Inlindad eller limad

Inslagna väv är vanligtvis bättre för svart hår eftersom flätad stil som en kvinna bär under väven skyddar sitt naturliga hår från det dagliga slitage. Ingjutna väv är också längre.


Inklädd väv är menade att bäras under en mycket kort tidsperiod, inte längre än en vecka. Det lim som används för att fästa vävhår kan skada svart hår, speciellt vid avlägsnande. Du måste vara mycket försiktig när du tar bort hårväv som har limmats in för att förhindra att håret kommer ut med det.

Den bästa hårväven

Den bästa hårväven för svarta kvinnor bör ta hänsyn till hennes budget och livsstil . En väv som är 100 procent mänskligt hår, speciellt om det är märkt som 'Remy' -hår, är att föredra för syntetiskt hår, men människohår kostar betydligt mer än syntet. En kvinna borde köpa det högsta kvalitativa håret hon har råd med. Inte bara kommer det att se mer realistiskt ut, det blir också friskare för håret och hårbotten. Vid val av hårväv måste svarta kvinnor ta hänsyn till flera faktorer. Genom att välja den bästa hårväven för dina specifika behov kommer din väv att se mer realistisk ut och ge dig en mer tillfredsställande upplevelse. Håll dessa punkter i åtanke när du handlar efter din väv.