Var att få ögonfransar färgade

 

Tintblandning

Ögonfransfärg är en färg som appliceras på ögonfransarna för att simulera utseendet på mascara. Produkten i sig är en blandning av färgämne och en tre procent väteperoxidlösning. Mat- och drogadministrationen (FDA) varnar för användning av ögonfransfärg eftersom det kan orsaka allvarlig ögonskada eller allergisk reaktion.

Testning

Oavsett var du använder ditt ögonfransfärg, för bästa resultat gör ett test område innan du tippar alla dina fransar för att testa för allergier mot produkten. Applicera en liten mängd blandningar på några ögonfransar på utsidan av ögat med en applikatorborste. Lägg endast produkten på änden av lashen och undvik kontakt med ögonlocket. Lämna på i 10 till 15 minuter. Kontrollera om rodnad och svullnad. Om det uppstår brännskador eller rodnad under denna process, avlägsna omedelbart med tvål och vatten. Om du lider av allergisk reaktion, använd inte produkten.

Hem

Du kan färga dina ögonfransar hemma om du väljer. Ögonfransar är tillgängliga online eller i skönhetsbutiker. De kommer i klar, silver, brun och svart och appliceras med en pensel som kommer i satsen. För att applicera, ta bort all smink med sminkborttagare eller tvål och vatten. Var noga med att vipporna är rena och torra före appliceringen. Om ögonvakterna är försedda med hemmapaketet, placera dem under och runt ögonen för att skydda huden från nyans. Om du inte har ögonvakter, applicera ett tunt skikt av hudkräm eller lotion runt ögat och övre lock för att skydda huden mot färgning. Var noga med att undvika att få någon lotion på ögonfransarna. Applicera ögonfransfärgen genom att borsta på den med hjälp av applikatorborsten / fästet, från basen av lashen till spetsen. Undvik att komma för nära huden så att du inte fläckar området runt ögonen. Ta bort eventuellt överskott med en Q-tip. Låt på i 10 till 15 minuter och ta sedan av med en bomullspinne och varmt vatten. Tvätta ögonen försiktigt efter avlägsnande med tvål och vatten för att ta bort eventuella rester.

Salon

Skönhetssalonger, nagelsalonger och esthetiker '-kontor kan erbjuda ögonfransningstjänster. I allmänhet om en salong erbjuder spa-typtjänster kommer de att Färgämnena, till exempel, erbjuder Zasa Salon Day Spa i Fort Lauderdale, Florida, ögonfransar för $30. Priserna varierar beroende på salongen, och de kan ha begränsade färger.

Skönhetssalong

Vissa skönhetsskolor erbjuder ögonfransfärgningstjänster, och det kan vara billigare än att ha det utfört i en salong. Till exempel erbjuder konst och vetenskapsinstitutet för kosmetologi- och massageterapi skönhetsskola i Fairmont, West Virginia, ögonfransningstjänster till $15. Skönhetstjänster i skönhet skolor görs av högre studenter och övervakas av instruktörer. Ibland utförs tjänster av instruktörer också. Ögonfransfärg är en form av permanent smink som varar tills ögonfransarna växer ut. Det liknar permanent hårfärg, men har en lägre peroxidnivå som är formulerad för att inte irritera eller skada ögat. Här är några tips om var du ska få dina ögonfransar färgade och ögonfransar tinting procedur.